12.5 C
Prague
Sobota, 4 května 2024, 1:05
- Reklama -
DomůOsobnostiOndřej Brzobohatý dorazil do Varů s nalakovanými nehty

Ondřej Brzobohatý dorazil do Varů s nalakovanými nehty

Nedávno vyšlo najevo, že se hudebník Ondřej Brzobohatý rád převléká za ženu. Veřejnost to nijak nepobouřilo, a tak si konečně dopřává volnost, o které dříve zřejmě jen snil. Na KVIFF 2023 dorazil po boku své snoubenky Daniely Písařovicové a ukázal nalakované nehty černou barvou. Zachytili ho fotografové webu Extra.cz.

Ondřej Brzobohatý se v Karlových Varech objevil s černými nehty! Nechyběl mohutný prsten a zamilované pohledy, které věnoval své snoubence Daniele Písařovicové. Vypadá to, že je žádná kauza nerozhodí. Stále jim to klape na jedničku.

Dvojice se zasnoubila 1. května 2023. Zda ke svatbě dojde do roka a do dne? To teprve uvidíme! Možná dojde i na potomky, které si prý vždy přál. A ani Daniela nikdy nevyloučila, že by ráda měla rodinu.

Ondřej si svatbu užije už potřetí. Dříve si vzal Johanu Indrákovou, pak ještě modelku Taťánu Kuchařovou. Právě jejich rozvod byl dlouho propíraný v médiích. Nedávno se říkalo, že to byla právě jeho bývalá žena, která zveřejnila, že se rád převléká za ženu a je fanouškem drag queen. Ondřej pak prozradil, že má přezdívku Tiffany RichBitch.

To ale Kuchařová popřela a celý jejich spor by měl skončit u soudu. Ondřej už prý podal žalobu.

Filmový festival si ale s Písařovicovou hodlá náležitě užít. Vypadá to, že Brzobohatý našel konečně tu pravou, která při něm bude stát v dobrém i zlém. S Kuchařovou se tam určitě nepotká. Ta odletěla k moři a užívá si na dovolené. Otázkou je, zda jsou jeho černé nehty vyjádřením extravagance nebo se zkrátka rozhodl provokovat. To už ale nejspíš neprozradí…

Zdroj: extra.cz, Instagram, blesk.cz

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů