2.4 C
Prague
Pátek, 26 dubna 2024, 4:04
- Reklama -
DomůLifestyleNa perfektní manikúru letos Brzobohatý nezapomněl, lidi jeho extravagance baví

Na perfektní manikúru letos Brzobohatý nezapomněl, lidi jeho extravagance baví

Už včera jsme informovali, že Ondřej Gregor Brzobohatý dorazil do Karlových Varů s perfektní manikúrou. Jako muž sice trochu překvapil, když zvolil černou barvu – ale proč vlastně ne? Krásnou ozdobou celé akce byla také jeho partnerka Daniela Písařovicová. Ta zvolila černý kostýmek, který jí náramně slušel!

Konečně pořádně ukázal, jestli si ty nehty nalakoval pečlivě. A zdá se, že si tím získal u fanoušků zase plusové body! Ukazuje se, že česká společnost už dávno není tak konzervativní. Většina lidí byla z černých nehtů Ondřeje zkrátka nadšená!

Ten nedávno přiznal, že se rád převléká za ženu a říká si Tiffany RichBitch. Jeho partnerka ho v takové zálibě podporuje, jeho bývalá žena Taťána Kuchařová to prý ale vidí jinak. Vznikla kvůli tomu velká mediální třenice, která teď míří k soudu.

Dočká se Ondřej potomka?

Tito bývalí partneři zkrátka nikdy asi přátelé nebudou. To ale Brzobohatého nemusí trápit. Už zanedlouho zamíří k oltáři se svou snoubenkou Danielou, kterou v květnu požádal o ruku na dovolené. V jednom z rozhovorů se Písařovicová navíc přiznala, že dětem by se rozhodně nebránila. Že by nás čekal konečně přírůstek do rodiny nadaného umělce?

Ani se svou první ženou Johanou Indrákovou děti neměl. S Kuchařovou se prý snažili, ale až ve chvíli, kdy už jejich manželství pomalu umíralo. Možná ho tak čeká štěstí právě s Danielou!

Obvykle se na porodní sál budoucí mamince nedoporučuje, aby měla nalakované nehty. Tak že by tuhle úlohu v jejich partnerství převzal právě Ondřej? Módě a stylu se meze nekladou!

Tipujeme, že černá je barva letošního léta! Nebo podzimu? Zimy? Kdo ví…

Zdroj: redakce, KVIFF, blesk.cz

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů