DomůLifestyleInfluencerka A.N.D.U.L.A se letos ve Varech pořádně odvázala. Tahle holka pařit umí

Influencerka A.N.D.U.L.A se letos ve Varech pořádně odvázala. Tahle holka pařit umí

Influencerka Aneta Chovanová je na sociálních sítích známá jako A.N.D.U.L.A. Svou bezprostředností si získala statisíce fanoušků, kteří ji rádi sledují. Teď se odvázala také v Karlových Varech, kde v rámci návštěvy filmového festivalu zamířila na mejdan BigBoard.

Maminka syna Patrika je na filmovém festivalu jako doma. Nebojí se pořádně zapařit – a to teď také ukázala! Na párty, kde se tančilo i zpívalo, byla královnou parketu.

Aneta Chovanová sama sebe na Instagramu označuje za ženu z lidu. Publikum si získala bezprostředností, otevřeností i vytříbeným humorem. Když prožívala životní nezdary s Františkem, otcem jejího syna Patrika, byla v tom velmi otevřená. To si pak sice rozmyslela a v budoucnu už byla mlčenlivější, i tak má ale svou základnu fanoušků takřka jistou.

Andula má Patrika s Františkem Doležalem. Ten jí podváděl, když byla těhotná. Proto se sbalila a na syna byla sama. Před rokem to zkoušeli znovu, nakonec ale v únoru přiznala, že to zkrátka nemá cenu. Přesto to vypadá, že spolu pořád vychází na jedničku.

„Jsem tady s prohlášením, které jsem vám slíbila. Je mi špatně a celá ta situace je bizarní,“ nechala se slyšet po druhém rozchodu. „S Františkem jsme se rozešli. Neproběhla svatba ani těhotenství a bylo to po velmi zralé a vědomé úvaze. Důvodem je to, že důvěra z mojí strany byla trvale neobnovitelná a já jsem takhle nechtěla dál fungovat,“ popsala. Ale evidentně je i tak spokojená. Pracovně se jí daří a pařit? To opravdu umí!

Zdroj: KVIFF, Instagram, expres.cz, redakce

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů