9.8 C
Prague
Čtvrtek, 25 dubna 2024, 3:04
- Reklama -
DomůLifestyleMlejnková s nevěrnou Biasiol jsou zase jako hrdličky, už se jim vysmál...

Mlejnková s nevěrnou Biasiol jsou zase jako hrdličky, už se jim vysmál i Matějovský

Kauza kolem pokerové hráčky Báry Mlejnkové a influencerky Veronicy Biasiol stále pokračuje. Holky jsou evidentně zamilované jako nikdy předtím, jenže jim to nikdo vlastně moc nevěří. A lehce se staly terčem posměchu. Nešetřil je ani kamarád Vašek Matějovský.

Není tajemstvím, že prý mají holky doma pořádnou Itálii. Občas jsou spolu, pak zase ne. Teď spolu prý zase nebyly, ačkoliv po Survivoru dávaly rozhovor, že přemýšlí o miminku. Jednomu z toho jde hlava kolem, navíc brát tuhle dvojici vážně? To už je vážně tak trochu těžké.

Nejdřív láska, pak skandál

Ačkoliv se po příjezdu ze Survivoru pokerová hráčka Bára Mlejnková tvářila zamilovaně, vše bylo zřejmě jinak. Ještě v Dominikánské republice měla totiž pocit, že si svou přítelkyni, influencerku Veronicu Biasiol, přestává pamatovat a vytrácí se jejich pouto. Jenže Veronica před pár dny přiznala nevěru. Paralelní vztah trval celých 10 měsíců, takže nešlo jen o stesk během Survivoru. Tam účastníci odlétali v lednu. A navíc její „druhá“ partnerka Alice neustále naznačuje, že neříká tak úplnou pravdu. Dvojice je teď terčem posměchu. 

Konec přátelství?

Dokonce si je vzal na paškál i Vašek Matějovský, Bářin kolega ze Survivoru a také blízký kamarád, který na Fajn rádiu do éteru řekl:Víte, jaký je jediný pravidlo, když podvedete svoji drahou polovičku? Zatloukat? Ne. Ani náhodou. Natočíte o tom video na Instagram. Zatloukání už dávno není trendy, dneska se všechno sype ven.“ Dřív přitom s Mlejnkovou kamarádil a byli si blízcí.

A stranou nezůstala ani kontroverzní youtuberka Sugar Denny, která s Tadeášem Kuběnkou natočila o celé kauze podcast, čímž rozpoutala válku s Biasiol. Nahrané hovory s Veronicou pak dvojice dala jako materiál na bonusové platformě. 

Vašek Matějovský svou kamarádku asi nepodpoří (foto: se souhlasem televize Nova)

Ještě tu máme „nevěru“ Veronicy! Alice Kolarčíková, která má už přes 13 tisíc sledujících na Instagramu, se krátce po tom, co to vyšlo najevo, nechala slyšet, že zas taková berlička nebyla. Naopak prý děvčata přemýšlela, že budou spolu. Deset měsíců je holt dlouhá doba… Veronica jen neuměla prý opustit svou Báru. 

Teorií je mnoho. Jednou byla Veronica zamilovaná, pak opuštěná, pak spolu děvčata neměla sex, pak měla. Kdo ví. Asi na tom vlastně ani nezáleží, protože celá kauza je absurdní sama o sobě. A kdyby jí nepřiživila Veronica svým emotivním vyjádřením, ve kterém se snaží být dostatečně smutná, možná by stačilo vyřešit to s Bárou doma.

Kde je pravda? Anebo se raději zeptejme – kolikrát se ještě Bára s Veronicou rozejdou, aby pochopily, že je rozdíl mezi vášnivým vztahem a toxickým? Je fakt, že už to začíná být trochu nuda… Beztak je to pořád dokola. 

Zdroj: Fajn rádio, Instagram

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů