18.7 C
Prague
Čtvrtek, 2 května 2024, 10:05
- Reklama -
DomůLifestyleChyby v seriálu ZOO: Zápletky, které zkrátka nedávají smysl

Chyby v seriálu ZOO: Zápletky, které zkrátka nedávají smysl

Seriál ZOO má už více než stovky dílů. Není divu, že si tenhle projekt diváci natolik oblíbili, že se snaží rozkrýt všechny zápletky hlavních hrdinů. Kde ale udělali scenáristé zápletku takovou, že nedává smysl? Podívali jsme se tomu na zoubek!

Albert a Sid

Na začátku seriálu randil Albert Polák s bohatou Sid. On sice věděl, z jaké rodiny pochází, ona si ale myslela, že je to ta pravá láska. Ačkoliv se jí snažil využít, nějak to vlastně vyšumělo a dnes už si divák nepamatuje, proč to mezi nimi skončilo. Sid mu to nikdy neměla za zlé, a když se hlásil k nim do firmy, ani necekla. Divný.

Petr a Viky

Bohatý soudce, který si začne se sestrou své chůvy nepozná, že jeho hlídačka žádnou sestru nemá a celou dobu spí s Viky – ne Alex. Nejsou mi divné identické nehty, a dokonce ani při tom sexu nespadne paruka, pod kterou se Viky skrývá. Možná, že pan Petr zkrátka není tak vášnivý, jak bychom mohli předpokládat.

Dvojčata a Roklovi

Dvojčata Tes a Izy si najdou bráchy Marka a Vojtu. Už jenom ta představa je absurdní (dobře, není nereálná). Ale viděl mezi nimi někdo alespoň náznak jiskry? Zamilovaný pohled? Vášnivý polibek? Nebo se rozhodli, že se budou kamarádit – a bylo hotovo? Člověk občas neví, jestli spolu ještě jsou. To už je Charlie s Katkou oproti nim mistrem vášně.

Sid a Hruška

Ani další vztah Sid není nic moc – tady ale uznáváme, že někteří diváci je společně zkrátka milují. Jenže jejich lásko, miláčku, broučku a další sladká gesta jsou pro diváka otravné stejně, jako reklamy. Možná, že to herečka Michaela Pecháčková říká tak zvláštně. Člověk jí to vlastně nevěří.

Drsný Lubor a sekretářka Monika

Nejdřív to byl drsný soupeř, který se nebál ničeho. Pak si ale našel Moniku Janeckou, která mu říká Lubí – a on jí poslouchá na slovo. Pravá láska!

Zdroj: redakce, seriál ZOO, Instagram

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů