15.1 C
Prague
Pátek, 3 května 2024, 11:05
- Reklama -
DomůLifestyleNejvětší hvězdou seriálu Eliška a Damián je Anna Dvořáková. Kvůli slavným rodičům...

Největší hvězdou seriálu Eliška a Damián je Anna Dvořáková. Kvůli slavným rodičům nešla na DAMU

K velkému talentu byl Anička Dvořáková zkrátka předurčena – jejím tatínkem není nikdo jiný než čert Uriáš alias Jiří Dvořák. Ani geny z maminčiny strany nepřišly zkrátka. Báru Munzarovou si mohou diváci pamatovat hned z několika významných rolí – a kdysi dávno byla také důležitým článkem Ordinace v růžové zahradě. Málo se už ví, že Dvořáková je velmi populární na sociálních sítích. Sleduje jí přes milion lidí!

Půvabná Anna Dvořáková je hvězdou sociálních sítí. Když se rozhodla, že na Tik Toku bude točit v angličtině, rázem se získala více než milion sledujících. Důvod byl jednoduchý – často jí říkali, že je slavná jen kvůli rodičům. Chtěla si vyšlapat vlastní cestu. A povedlo se jí to dokonale.

Rozhodla se, že všem ukáže

Mladá, krásná a s životní energií boří platformu pro mladé. „Když jsem začala na TikTok točit videa, objevovaly se pod nimi komentáře, že jsem slavná kvůli rodičům, že mě sledují jen kvůli nim, že jsem protekční dítě. Tak počkejte, řekla jsem si, a začala jsem točit jen anglicky. Očividně to asi nebylo kvůli rodičům, protože drtivá většina mých sledujících jsou z Ameriky a Británie, kde netuší, kdo jsou mí rodiče. Předtím jsem měla na českých videích nějakých 300 tisíc sledujících, když jsem začala točit v angličtině, vyskočilo to na 1,3 milionu,“ řekla v rozhovoru pro iDNES.cz.

Ve skutečnosti je Anna stejně podnikavá! (foto: se souhlasem FTV Prima)

Musí snášet tvrdou kritiku

V seriálu Eliška a Damián, ve kterém se momentálně objevuje, je vůbec největším překvapením. Hraje princeznu Eleaonoru, a i když jí někteří vyčítají, jak mluví, hraje nebo o čem seriál vůbec je, nic si z toho nedělá. Je to pro ni první velká role.

Navzdory svému talentu se na DAMU nikdy nevydala. Už takhle pro ni bylo těžké žít se jménem svých rodičů. „Přiznám se, že se toho obecně dost bojím. Jsem si vědoma, že mám za sebou velká jména a že se ode mě bude hodně čekat. To byl taky jeden z důvodů, proč jsem nešla na DAMU. Nikdy totiž nebudu mít stejnou startovací čáru jako ostatní. Nezlobím se, je to v pořádku. Mockrát jsem se setkala s tím, že mi někdo dal, s prominutím, sežrat, do jaké rodiny jsem se narodila. Nechci dobrovolně vstupovat do prostředí, kde to bude ještě vyostřenější,“ řekla

Reakce rodičů se obávala, nakonec ale vše dopadlo dobře. Daří se jí i v soukromém životě. Už nějaký čas je ukazuje bok po boku s kudrnatým hudebníkem Ondřejem Kobrlem. A oba vypadají šťastně a zamilovaně.

Zdroj: redakce, iDNES.cz, Instagram, FTV Prima

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů