DomůOsobnostiDo Jedné rodiny míří Sara Sandeva: Zahraje si postavu Barbory

Do Jedné rodiny míří Sara Sandeva: Zahraje si postavu Barbory

Seriál Jedna rodina se zřejmě dočká více dílů. Televize Nova teď obvykle točí osmidílné série, to už ale projekt o střídavé péči dávno překročil. Aby se mohly příběhy dále vyvíjet, přichází také postava Barbory, kterou si zahraje partnerka Jakuba Prachaře – půvabná Sara Sandeva.

Sara Sandeva je jednou z nejpopulárnějších mladých hereček u nás. Zahrála si například v seriálu televize Prima Dvojka na zabití, kde se také dala dohromady se svým partnerem, hercem Jakubem Prachařem.

Začátky v Ulici

Ještě dříve si zahrála postavu Skyler v nekonečném seriálu Ulice, později ji ale nahradila Michelle Hansen. Matyáš Valenta se tehdy v rozhovoru nechal slyšet, že Sandeva nechtěla být herečkou jedné role, a kdyby plánoval svou hereckou kariéru budovat i mimo ateliéry Ulice, udělal by to stejně.

Od té doby si Sandeva zahrála v mnoha seriálech a filmech, a to i v zahraničí. Diváci si ji mohou pamatovat z filmu Po čem muži touží, Věčně tvá nevěrná, Vánoční příběh nebo z pohádky Čertoviny. V posledních měsících je spojována hlavně s Jakubem Prachařem, sama se ale usilovně snaží vybudovat kariéru a smést ze sebe stín „partnerky slavného herce“.

V Jedné rodině bude živo

Teď přichází Sandeva rozvířit vody do seriálu Jedna rodina, kde hraje mnoho hvězdných hereckých kolegů. Nechybí Tereza Kostková, Tomáš Jeřábek, Zuzana Vejvodová, Berenika Kohoutová, Filip Blažek, Eva Holubová, Pavel Zedníček a další.

Další dva díly se budou jmenovat Jsem špatná máma a Nová láska. Znamená to snad, že si Klára konečně najde svou spřízněnou duši?

Na osud Sandevy si musíme ještě chvíli počkat, natáčet začala teprve v neděli. Oblíbení hrdinové budou na obrazovkách ale standardně každé úterý – nebo o týden dřív na Voyu.

Zdroj: Instagram, TV Nova, Voyo, ČSFD

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů