DomůLifestylePetr se vrací do Zlaté labutě! Zbytečná pauza přinese jen další nepříjemnosti

Petr se vrací do Zlaté labutě! Zbytečná pauza přinese jen další nepříjemnosti

Diváci se už nemohou dočkat! Petr Kučera se znovu vrací do obchodního domu Zlatá labuť, aby mu šéfoval. Skutečně se mu to ale povede? A jak na to bude reagovat Bára Veselá, která se po dlouhých měsících začala znovu sbližovat se Záhořem?

V té Zlaté labuti zkrátka nemůže být chvíli klid! A není divu. Zuří druhá světová válka, ti, co dříve bojovali za slabší, si začínají krýt především svůj krk – a nikdo neví, komu může ještě věřit. Přáno není ani lásce Ireny s Alenou, ani Petrovi s Bárou. Ta si celou dobu myslela, že jí píše dopisy. Ale Petr to nebyl. To znamená, že se za celou dobu neozval. Je ještě vůbec zamilovaný?

Otěhotní Markéta?

Podle fotografií, které zveřejnila nedávno produkční společnost, která seriál natáčí, by měla být dokonce Markéta (v podání Barbory Bočkové) těhotná. Její odolnost je neuvěřitelná. Ačkoliv má tuberkulózu, zřejmě přežije několik dalších sérií. Diváci oprávněně spekulují, zda svou nemoc jen nepředstírá.

To by pochopitelně vztahu pana Kučery s prostořekou prodavačkou moc nepomohlo. Proč ale musel Petr v podání Adama Vaculy z obchodního domu odjet? Na takovou dobu? Jaký to mělo smysl? Že by to nějak výrazně zamávalo s dějem, to se říct nedá.

Irena Mašková to teď bude mít těžké (foto: se souhlasem TV Nova)

Hořký návrat

Petrův návrat jistě způsobí velké nepříjemnosti. Hned ve chvíli, kdy dorazí do svého bytu, uvidí na terase Báru se Záhořem na zmrzlině. Neuslyší, co si povídají, ale právě se na sebe budou usmívat od ucha k uchu – a říkat si, jak moc si chyběli. Je jasné, že Záhoř není takový padouch. Ale že by se k němu Bára vrátila? To by byla podivná dějová linka…

Diváci ještě přihodili jednu skvělou spekulaci – podle některých je Gruberova žena Židovka. Irena se to dozví a použije to proti němu. Dostanou se do kolotoče lží a manipulací?

Zdroj: redakce, TV Nova, Facebook

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů