20.7 C
Prague
Sobota, 4 května 2024, 5:05
- Reklama -
DomůOsobnostiDalší lesbické hrátky ve Zlaté labuti! Žhavé to tentokrát nebylo

Další lesbické hrátky ve Zlaté labuti! Žhavé to tentokrát nebylo

Ze čtvrtečního dílu seriálu Zlatá labuť jsou diváci v naprostém šoku. A může za to tentokrát Markéta! Ta si střihla líbací scénu s Bárou – ačkoliv omámená léky, těhotná a s cigaretou v ruce chrchlá krev. Sexy to tentokrát vážně nebylo.

Když dojde na Irenu a Alenu, diváci jsou u vytržení. Jejich spojení je vášnivé, sexy, je v tom určitá noblesa. Ikonická scéna, kdy se milovaly na pohovce, sdíleli fanoušci po celém internetu. A někteří dokonce Ireně děkovali, že konečně získali odvahu promluvit o své sexuální orientaci.

Bára byla v šoku!

Teď ale došlo na Báru s Markétou. Irena totiž chystá podraz a doplatí na to právě těhotná paní Dittrichová, která v poslední době na gestapo donáší vše, co se kolem ní jen šustne. Snad, že jí Petr toleruje jen proto, že čeká jeho dítě. Když ji najde v bytě omámenou léky, ví, že se něco děje. Markéta kašle krev, znovu.

Právě v posledních dílech přitom diváci často upozorňovali, že Markétina tuberkulóza jako zázrakem zmizela. Nejdřív vypadala, že jí zbývá den života, pak byla zase krásná, čilá. Teď se její choroba zřejmě přihlásila o pozornost. Přežije vůbec porod? Má naději? Někteří příznivci Zlaté labutě by si přáli, aby už Markéta zmizela.

Když se však vrhne na Báru a začne jí líbat, šlo o scénu… Komickou. Nebylo v tom zlo, nebylo to ani vtipné, což pravděpodobně stejně nebyl záměr.

Petr Kučera si svou lásku k Báře neobhájí… (foto: se souhlasem TV Nova)

Proč Petr jen stál?

Když však zdánlivě dobře naladěná Markéta začne Báru líbat, diváci byli v naprostém šoku! Proč Petr nezasáhne? Proč tam jen tak stojí? Proč se jen ve Zlaté labuti zdá, že tuberkulóza není infekční? Má Markéta nějaký zvláštní typ, o kterém jsme doposud neslyšeli? Nevadí Petrovi, že jeho nemocná manželka tiskne své rty k nemocné manželce?

Větší bizár byl tentokrát snad už jen Jakub, který se začíná chovat jako blázen a Irena, která se rozhodla škodit všem kolem sebe. A dokonce udala Grubera, že od rodiny Kučerových bere úplatky. Zdá se, že Irena Mašková rozhodně nezemře, když její představitelka Kristýna Ryška stále natáčí. Ale opravdu to teď bude mít jednoduché?

Zdroj: redakce, TV Nova, Facebook

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů