DomůLifestyleV seriálu Eliška a Damián se zrodila hvězda. Drozdové je pro vedlejší...

V seriálu Eliška a Damián se zrodila hvězda. Drozdové je pro vedlejší roli škoda

Holka, o které se donedávna mluvilo hlavně jako o přítelkyni Šimona Biliny, který hraje v ZOO Haďáka, je tím nejlepším, co seriál Eliška a Damián nabízí. Svým přirozením hraním a šarmem zastiňuje i ty postavy, které si tvůrci vybrali pro role hlavní. Kde tahle talentovaná herečka byla celý život a proč se o ní všude nemluví?

Je krásná, talentovaná a má šmrnc. Herečka Hana Drozdová, která si zahrála epizodní role například ve Specialistech nebo Policii Modravě, přichází jako Lucie, nejlepší kamarádka Elišky.

Vzhledem k tomu, že vystudovala činoherní herectví v Brně na Janáčkově akademii múzických umění (JAMU), je v herectví o dost lepší než Emma Smetana. Pravdou ale je, že vzhledem k chabému scénáři, se Smetana role Elišky zhostila velmi dobře. Většina od ní čekala úplně jiný výkon a tohle je milé překvapení.

Hana Drozdová a Míša Kuklová v seriálu Eliška a Damián (foto: se souhlasem FTV Prima)

Představitelka Elišky to nemá jednoduché

Emma Smetana totiž často na obrazovkách působí jako studený čumák. Bez ohledu na to, jaká je v soukromí a faktu, že to může být to nejzábavnější děvče na celém světě, si často s moderátory v rozhovorech vyká (i s těmi, kteří si s hosty tykají pravidelně) a na otázky reaguje velmi intelektuálně. Nebojí se říct věci narovinu, občas si naběhne sama. I proto na ní mají někteří diváci „pifku“. A v seriálu jí to prostě nedarovali. I kdyby zahrála svůj nejlepší výkon, dostane čočku. Protože je to Smetana.

Robert Urban, představitel Damiána, dostává čočku také. Za lacinou paruku, za mluvu, gesta i chabý děj. Za nic z toho nemůže. Je pravdou, že pokud někomu přisuzovat velmi slabý pokus o romantickou komedii, jsou to scenáristé a štáb.

Kráska po rozchodu

Mezi tím, co se nepovedlo, stojí Hana Drozdová. Tipujeme, že po tomhle, bude mít tahle talentovaná žena nabídek plnou e-mailovou schránku. Je v ní „něco navíc“. Donedávna randila se Šimonem Bilinou, potvrdili ale rozchod. Tuhle krásku si nechal utéct?

Zdroj: redakce, FTV Prima, zeny.iprima.cz

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů