19.5 C
Prague
Pondělí, 29 dubna 2024, 1:04
- Reklama -
DomůLifestyleLíbačka s Klusem splnila Burešové sen ze základní školy

Líbačka s Klusem splnila Burešové sen ze základní školy

V seriálu ZOO se dala Viky Janečková dohromady s Filipem Jandou, který nejdříve pokukoval po Sid Novotné. Ta dala ale přednost Haďákovi. Nejen Viky ale může na Filipovi nechat oči… Jeho představitele Tomáše Kluse miluje Eva Burešová prý už od základní školy. V ZOO se jí tak splnil dívčí sen!

Od chvíle, kdy se Eva Burešová setkala před kamerou s hudebníkem Tomášem Klusem, na něj pěje doslova ódy. A není divu! Je pohledný, úspěšný a velký romantik. To Burešové jistě imponuje. A nejen to. Teď přiznala, že byl jejím idolem už od základní školy.

Na líbání s Klusem si musela herečka počkat

„Když jsem na chvilku odcházela ze seriálu, bylo mi líto, že jsem se s Tomášem minula. Toužila jsem se s ním seznámit – a teď spolu točíme každý den. Jsme pořád spolu, máme hromadu obrazů. To poznání přišlo a je daleko hlubší, než jsem si představovala. S Tomášem jsme si sedli krásně. Je pro mne velkým učitelem, pracuje se s ním skvěle a hraje se mi s ním moc dobře,“ řekla Eva.

„Slunečná mě naučila správně čepovat pivo a dojit kozy,“ vzpomíná na natáčení Burešová. S Klusem je to ale teď jiná písnička! „Na líbání s Tomášem Klusem jsem si musela počkat asi rok, ale stálo to za to. Splnila jsem si svůj sen ze základní školy, protože jsem Tomáše poslouchala asi v deváté třídě. A komu se poštěstí líbat ikonu z deváté třídy,“ šokovala herečka v show 7 pádů Honzy Dědka.

Co na tohle asi říká Evin partner Přemek Forejt? Snad moc nežárlí!

ZOO v dalších týdnech

V příštích týdnech si bude Viky užívat lásku s Filipem. Jeho ale čeká několik situací, kdy si zkrátka uvědomí, že si našel holku s dítětem. Přestane ho to bavit? Půjde o dům dál? Zatím to vypadá, že Filip Viky nemůže odolat…

Zdroj: zeny.iprima.cz, Instagram, seriál ZOO

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů