DomůLifestyleZačalo natáčení třetí řady Ivety. Dorazí i králíček-bobeček

Začalo natáčení třetí řady Ivety. Dorazí i králíček-bobeček

Každodenní zájem bulvárních médií, boj o syna i alkohol. Třetí řada minisérie o Ivetě Bartošové bude pořádně dramatická. Tou dobou jsou už vyprodané haly minulostí. Co se bude dít dál?

„Vždycky jsem si myslel, že ze všech řad Ivety budou scénáře a příprava té třetí zdaleka nejjednodušší. V tomto období je vše lehce dohledatelné, je tu nepřeberné množství videí, rozhovorů a záznamů. Jenže opak byl pravdou,“ citoval režiséra a scenáristu Michala Samira web expres.cz.

Macura s Rychtářem nebudou chybět

Richard Krajčo si zahraje ctitele Bartošové Zdeňka Macuru, David Prachař se objeví v roli Josefa Rycháře. Dospělého Artura by měl hrát Vojtěch Machuta, Pavla Novotného Filip Rajmont. Ten je takřka k nerozeznání od skutečné předlohy!

Macura tehdy zpěvačku odvezl z jejího domu v Uhříněvsi od Rychtáře. Veřejně prohlašoval, že si jí chce vzít. O ruku jí také požádal přes bulvární média: „Ty potřebuješ lásku a já tu lásku pro tebe v srdci mám, jinak bych tuto nabídku ani nedělal. Ty jsi v jádru v podstatě takový králiček-bobeček a já jsem taky takový králiček-bobeček. A králiček-bobeček může být šťastný jen zase s králičkem-bobečkem.“

Anna Fialová a Ondřej Gregor Brzobohatý svou roli v Ivetě zvládli perfektně (foto: se souhlasem TV Nova)

Legendární výrok Novotného

Byl to právě Novotný, co pronesl krátce před sebevraždou Bartošové výrok, který byl mnohokrát citován znovu a znovu. „Samozřejmě, my ji skutečně zabijeme. Ona se však zabíjí i sama, ale o tom se nebavme. Faktem je, že na ní dlouhá léta parazitujeme, lidsky ji už i lituji. Uvědomuji si, že když ji vyfotí pomočenou, je to nedůstojné, a že skutečně přispíváme k jejímu blížícímu se konci. Poptávka po ní je neskutečná, články o ní si otvírají i lidi, kteří bulvár nečtou. Pak jdou hranice stranou a budeme na ní parazitovat až do konce a ještě půl roku po něm. Je to tvrdé a morálně špatné, ale tak to je,“ citoval v roce 2012 iDNES.cz jeho rozhovor pro SME.sk.

Samir přiznává, že třetí série je náročná i z toho důvodu, že v tomto období má každý čtenář bulváru poměrně jasno v tom, kdo je padouch a kdo oběť. A nedá se říct, že by se tyto názory pokaždé shodovaly.

Natáčení začalo v budově Městského soudu v Praze. Tvůrci slibují jiný úhel pohledu, který ale každému nemusí vyhovovat. „Protože neodráží to, o čem jsou z médií pevně přesvědčeni. Nehledě na to, že ‚potíže s alkoholem‘, jak se u nás často nazývá alkoholismus, je téma, které se dotýká napřímo nebo alespoň skrze někoho blízkého v podstatě každého z nás,“ dodává.

Zdroj: TV Nova, iDNES.cz, expres.cz

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů