DomůOsobnostiAdam Mišík ve Varech s přítelkyní Natálkou. Ta je krásná po mamince

Adam Mišík ve Varech s přítelkyní Natálkou. Ta je krásná po mamince

Na karlovarském festivalu nechyběl ani herec Adam Mišík ze seriálu Jedna rodina, který se pyšně procházel se svou partnerkou Natálkou Jiráskovou. Ta je dcerou moderátorky Ivy Kubelkové a podědila toho po ní mnoho – nejen krásu, ale také nadání. Už teď je totiž úspěšnou modelkou.

Dokonce šla letos Natálie Jirásková přehlídku Beáty Rajské, kde se jí povedlo zakopnout. Žádný trapas se ale nekonal. Mladá žena to ustála na jedničku. „Šaty jsou až moc dlouhé, a pokud je koberec položený na kachličkách, není to stabilní na podpatky. Měla jsem takový přešlap, že jsem zakopla o šaty, ale to se stává. Na tom není nic špatného,“ nechala se slyšet po přehlídce dcera moderátorky Ivy Kubelkové. Ta je ViceMiss roku 1996 a také vítězkou soutěže o nejkrásnější ňadra.

Partner Jiráskové se ve Varech letos objevil bez líčidel – na dubnové párty jich měl na sobě víc než Natálka.

Vypadá to, že mladý pár se rozhodl, že už na sebe nebudou tolik upozorňovat. Čím více byli vidět, tím spíš se probírala Adamova možná nevěra. Blízké přátelství ho pojí například s Annou Kadeřávkovou. Dříve byl nevěrný své bývalé partnerce, modelce Dianě Kratochvílové.

Natálie ale v Show Jana Krause prozradila, že žijí jako starší generace – večer se nejraději natáhnout na gauč a koukají na televizi. Možná, že se tihle dva skutečně hledali tak dlouho, až se našli!

Zdroj: KVIFF, expres.cz, Instagram

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů