DomůLifestyleDenisa Nesvačilová po rozchodu s režisérem: Chystá se mu fušovat do řemesla

Denisa Nesvačilová po rozchodu s režisérem: Chystá se mu fušovat do řemesla

Když se ve stejném baru potkala Denisa Nesvačilová, Petr Kolečko a Aneta Vignerová, všichni čekali smršť emocí. Nic z toho se ale nekonalo a populární zrzka přiznala, že si jich ani nevšimla. Nešlo však přehlédnout, že to Nesvačilové opravdu sluší. Evidentně je konečně spokojená. A dokonce sní o kariéře režisérky.

Herečka Denisa Nesvačilová ze seriálu Slunečná se v Karlových Varech potkala s exmilencem Petrem Kolečkem. Údajně se prý ale neviděli ani spolu nemluvili. Byli jsme ve stejném baru, ale nepotkali jsme se. Opravdu nevím, kde byli, já jsem tančila se svými kamarády a kde byli oni, netuším,“ řekla Denisa.

Ten dal nedávno přednost své bývalé partnerce Anetě Vignerové, kterou si také vzal. Šuškalo se, že to mezi nimi tak dobře ale neklape. Prý se měli na filmovém festivale bouřlivě hádat. To Aneta popřela na svých sociálních sítích. „Moc jsme si letošní Vary užili a opravdu žádné hádky se nekonaly,“ vysvětlila.

Vypadá to, že si Denisa plní své pracovní sny (foto: Herminapress)

Denisa má vlastního návrháře

Zda Anetě nebyla přítomnost Denisy příjemná? To můžeme jen spekulovat. Nutno však říct, že Nesvačilová dorazila do Varů v perfektní róbě, kterou pro ni vytvořil návrhář Dominik Navrátil. Každý si všimnul, že jí to moc sluší. Ještě než přijela, vše jí Navrátil donesl do pokoje, vyžehlil a připravil tak, aby věděla, co k čemu patří. Perfektní servis!

Teď prozradila, že sní o režii. Právě Petr Kolečko je přitom nejen úspěšným scenáristou, ale také režisérem. Vypadá to, že se od něj přeci jen něco přiučila. Bavila by jí prý divadelní režie hry o lásce. Tak držíme palce, ať to vyjde!

Zdroj: KVIFF, Instagram, redakce, blesk.cz

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů