DomůLifestyleAdéla mu sluší: Zamilovaný Langmajer na kolonádě rozdával úsměvy

Adéla mu sluší: Zamilovaný Langmajer na kolonádě rozdával úsměvy

Společné léto si Adéla Gondíková s manželem Jiřím Langmajerem užívá nejen v Karlových Varech, ale také na natáčení nového seriálu Chataři ze Švihova. Tam si překvapivě nezahrají partnery, ale sourozence.

Jiří Langmajer dorazil do Varů i přesto, že tam letos žádný film nemá. A to navzdory tomu, že ho Kazma označil jako jednoho z herců fiktivního filmu Tajný zákop, který má být jen reklamou nového filmu, který pustí v srpnu Kamil Bartošek do kin.

To Langmajer odmítnul komentovat a řekl, ať si každý dělá co chce, on v tom prý ale nehraje. Kazmu žalovat nebude. Možná ví něco, co zatím nechce prozradit… Kdo ví.

V novém seriálu zamilovaní nebudou

O něco věští radost mu jistě dělá manželka Adéla Gondíková, které to na festivale neskutečně slušelo! Populární herec prozradil, že spolu mají prázdniny vlastně každý den – společně si užívají svou zahradu, kterou zvelebili a to jim ke štěstí stačí. Léto spolu tráví ale také na natáčení.

Už brzy se diváci dočkají seriálu Chataři ze Švihova, který přinese pohodovou letní atmosféru. Překvapivě tam manželé nebudou hrát zamilované, Jiří hraje Adéle bratra. Ta se smála, že jí to vlastně přijde skvělé.

Gondíkové to s Langmajerem klape evidentně na jedničku. Čiší z nich pohoda a láska.

Zdroj: KVIFF, redakce, stream.cz, super.cz

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů