DomůLifestyleNová Kriminálka Anděl je tu. Zdá se, že ani Langmajer to nezachrání

Nová Kriminálka Anděl je tu. Zdá se, že ani Langmajer to nezachrání

Dlouho očekávané pokračování Kriminálky Anděl je už dnes na Voyo! A jelikož se do týmu nevrátil diplomat Martin Stropnický, který měl po rozvodu s Veronikou Žilkovou zřejmě jiné starosti, naskakuje do děje Jiří Langmajer. Skvělý herec, který snad nehraje ve špatných filmech. I když…

Další řada úspěšného seriálu budila zasloužený zájem. V prvním díle s názvem Deset tisíc procent se ale člověk hned na začátku ztratil. Příběh miliardáře, který záhadně zemře je skvělé téma, občas máte ale problém postřehnout, co se zrovna řeší. Informací je tam moc, domněnek je tam moc. Navíc dva hlavní podezřelí, které si zahráli velmi podobní herci.

Neprůstřelná vesta a šik kabátek

Když tým vyšetřuje policejní verze, nepozorný divák snadno ztratí nit. V prvním díle se zdá, že tvůrci až příliš spoléhají na popularitu pořadu. A tak to nedotáhli do konce. Helena Dvořáková, která si při zásahu nasadí neprůstřelnou vestu na elegantní béžový kabátek, je už takovou třešničkou na dortu.

Přitom Jiří Langmajer je fenomenální herec, který mohl tuhle partu pozvednout na vyšší úroveň. Sám ale přiznává, že jeho postava je spíše nestranná a soukromou linku mít ani nebude.

Kriminálka Anděl je zpátky! (foto: se souhlasem TV Nova)

Jan Souček nemá soukromý život, říká Langmajer

„Nejde o vztahovou komedii, ale o kriminálku. Kriminalisté většinou své emoce neodkrývají. To by bylo asi špatně. Jan Souček vlastně svůj soukromý život nemá a i herecky by moje postava měla působit spíše nestranně,“ nechal se slyšet herec Jiří Langmajer, který se prý cestou z natáčení zastavil doma a trochu vyděsil svou manželku Adélu Gondíkovou. Asi je zvyklá na jiný ohoz!

„Jde spíše o to, že ta původní parta, kterou teď doplňuji, byla rozšířena o novou barvu, která tam předtím ještě nebyla. A to se nám snad povedlo. A jestli je fialová, modrá nebo žlutá je jedno. Důležité je, že se jako kapitán Jan Souček  vedle Davida a Marka cítím dobře a pevně doufám, že i oni vedle mě. A to je podstatné, že ta parta spolu funguje, že máme mezi sebou dobrou chemii. Myslím nejen hereckou, ale i lidskou. A jestli každý z nás má nějakou speciální povahovou vlastnost, nebo ne, není už zas tolik důležité,“ prozrazuje ještě Langmajer.

Partu doplní také mladý a nadaný herec Oskar Hes, kterého si prý kolegové ani netroufají napomínat. Hraje skvěle. Zda ale Kriminálka Anděl naplní po tolika letech očekávání diváků? Nebo to bude pokračování bez úspěchu? To se teprve uvidí… První díl byl zatím jen takové vlažné kafe, které člověk nemusí vidět znovu. A nebo musí – aby ho konečně pochopil.

Zdroj: redakce, Voyo, TV Nova

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů