4.2 C
Prague
Pátek, 26 dubna 2024, 7:04
- Reklama -
DomůLifestylePřipravuje si Taclík půdu pro návrat do ZOO? Nenašlo se Eduardovo tělo

Připravuje si Taclík půdu pro návrat do ZOO? Nenašlo se Eduardovo tělo

V ZOO se dějí velké podivnosti! Zdá se, že Eduard Novotný možná nezemřel. Ale je to vůbec možné? Teď, když Alice navazuje nový vztah s Pivoňkou? Až tohle Sid zjistí, možná bude v pořádném šoku.

Ve včerejším díle seriálu ZOO se diváci dozvěděli, že se někdo snaží rodinu Novotných vydírat. Je vůbec možné, aby Eduard žil? Zdá se, že si tvůrci připravují půdu pro možný návrat Marka Taclíka, který je u diváků velmi oblíbený. Teď ho zaměstnávalo natáčení Kriminálky Anděl, tam už má ale hotovo. Příběh ze zoologické zahrady měl mít původně 160 dílů, v televizi ale ve čtvrtek budou dávat už 149. epizodu. Na brzký konec to nevypadá.

Pro Míšu Pecháčkovou byla role Sid první velkou příležitostí (foto: se souhlasem FTV Prima)

Bude znovu natáčet?

Tentokrát se sice ukázalo, že chtěl rodinu Novotných napálit známý podvodníček, ale co to bude příště? Alice si už teď uvědomuje, že možná nemusí úplně ztrácet naději. Sidonie ale byla v Thajsku identifikovat tělo svého syna a je přesvědčená, že je to naprostý nesmysl. K tomu její snacha namítá, že nebyla tak úplně při smyslech. Vzpomínáte na moment, kdy si myslela, že je úplně jiný rok?

Alice by se hodně divila

Herec Marek Taclík začal ze ZOO mizet postupně. Občas se řeklo, že je na nějaké dovolené nebo s přáteli. Pak odletěl do Thajska, dostalo ho tsunami a byl mrtvý. Rodina si odžila smutek a Alice už randí znovu. Klasický seriálový model, že se mrtvý manžel vrátí a ona se bude muset rozhodovat, zda s ním zůstane nebo podepíše rozvodové papíry, není něčím zase tak ojedinělým. Klidně by to tak mohlo dopadnout.

Proslýchalo se totiž, že Prima Taclíka vypadla poté, co dal přednost Kriminálce Anděl. To ale z vedení Primy důrazně popřeli. Pravdou je, že v dnešní době už není překvapením, že herci hrají v různých projektech i na konkurenčních televizích.

Uvidíme, zda se Eduard vrátí!

Zdroj: redakce, seriál ZOO, Facebook

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů