3.7 C
Prague
Čtvrtek, 25 dubna 2024, 3:04
- Reklama -
DomůLifestyleNovotného poznámky na váhu soutěžících byly v Survivoru přes čáru. Je rok...

Novotného poznámky na váhu soutěžících byly v Survivoru přes čáru. Je rok 2023, co tam máte dál?

V Survivoru už došlo na sloučení, a tak bylo třeba na kameru ukázat, kolik soutěžící za 50 dní shodili. Proč? To netušíme. Moderátor Ondřej Novotný se však přímo vyžíval v tom, aby řekl, kolik měl kdo kilo, kolik má teď a jestli vlastně shodil. A tak ačkoliv Andrea Bezděková schytala výsměch za to, že rozhodně nemá váhu dospělé osoby, Žanety se Novotný ptal, jestli může její původní kila vůbec říct. Jako by to byla nějaká ostuda. A je mnoho těch, které vážení před zraky ostatních nenechalo chladným. 

Řekněme si to narovinu – jasně, že vás zajímá, kolik soutěžící shodili! Měli by mít však možnost, aby se sami rozhodli, zda tohle chtějí s diváky vůbec sdílet. Takovou příležitost však soutěžícím Ondřej Novotný rozhodně nedal. A dokonce měl nemístné poznámky, které zkrátka v roce 2023 na televizní obrazovky nepatří. 

Postava do plavek se získává v Survivoru?

To neušlo například Davidovi s Michalem, kteří působí na influencerské scéně jako Dva tátové. Michal na jejich instagramovém účtu uvedl: „Mám veliký problém s tím, jak v nejnovějším dílu Survivoru komentují vážení lidí po 50 dnech hladovění. Pak se na to koukaj dospívající holky a odnesou si to, že když nebudou 50 dní pořádně jíst, budou mít postavu do plavek. Dokážu pochopit nadsázku, vtip i omyl, ale tohle bylo dlouhé, špatně uchopené. Ti lidé mají po návratu zdravotní potíže, nejen se zažíváním. Je rok 2023, tohle se ve světovém formátu nesmí objevit.“ Označil to také za velký přešlap a selhání editora. 

Vyjádřila se k tomu také soutěžící Žaneta, kterou poznámka Novotného mrzela. „Co říkáte na sloučení (a naše vážení)? Ondřej nevyslovil moje kila, jako by to měla být ostuda. Věřím, že to tak nemyslel. @barborakrcalova_ nahodil plavkovou sezónu přitom Barča má, měla a bude mít postavu do plavek vždycky! Obzvlášť ženy jsou na téma váha hodně citlivé. Možná protože každý má potřebu soudit kdo jak vypadá, kdy seš tlustej a kdy už si zase moc hubenej. Měřím 175 cm, vážím od 65- 72 kg a jsem s tím v pohodě,“ napsala na Instagram. Je však evidentní, že se jí Ondřejova slova dotkla.

Andrea i Pítr patřili do kmene Hrdinů (foto: se souhlasem televize Nova)

Potvrdila také to, o čem mluvil Michal Vaníček ve svém příspěvku. Po návratu z ostrova začal pro Žanetu boj s jídlem, nemohla přestat jíst. I Andrea Bezděková se oddávala po návratu nekonečnému množství laskomin. A dobře jí rozhodně nebylo. „Pokud vás zajímá, jak se má tělesná schránka shodná s podobou 12letého chlapce poprala s tímto nekonečným přísunem VŠEHO, tak pravdou je, že již druhý den ležím v horečkách a s břichem větším než můj batoh se survivorskou garderobou,“ přiznala

I Barbora Krčálová se po návratu oddávala jídlu. Petr Havránek přiznal, že měl problém začít fungovat v normálním životě. I v první řadě měli účastníci po návratu do reality velké potíže, aby se znovu začlenili. Nejvíce to se svými sledujícími tehdy sdílela Nikola Čechová. 

Zda si Novotný uvědomí, že tohle bylo zkrátka přes čáru, se ještě uvidí. Poznámky měl i na Martina Konečného, který zhubl 16 kilo.

Zdroj: TV Nova, Instagram

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů