9.8 C
Prague
Čtvrtek, 25 dubna 2024, 4:04
- Reklama -
DomůLifestyleNesvačilová natáčí ZOO: Znovu se potká s kolegyněmi, které během aféry s Kolečkem stály...

Nesvačilová natáčí ZOO: Znovu se potká s kolegyněmi, které během aféry s Kolečkem stály za Anetou

Vypadá to, že po aféře s Petrem Kolečkem bude hrát Denisa Nesvačilová snad samé potvory. Jinou roli nebude mít podle webu Extra.cz ani v seriálu ZOO, kde má škodit právě Charliemu. Toho hraje Marek Němec. Těšíte se na novou posilu? A s kým se zase potká?

Denisa Nesvačilová se tak znovu potká s některými kolegyněmi ze seriálu Slunečná – například Terezou Brodskou nebo Evou Burešovou. Právě ta se k ní přitom veřejně vyjádřila, když se provalila aféra s režisérem Petrem Kolečkem. 

Dneska mě pobouřilo na netu, že jsou mezi námi lidi, kteří rádi přebírají partnery zadaným lidem. To je teda šílený. Já tyhle věci nenávidím,“ napsala tehdy Burešová na svůj Instagram. Nebyla to totiž jen Nesvačilová, která si v té době udělala zálusk na ženatého muže. I další hvězda seriálu Slunečná Kristýna Kociánová se zamilovala. Jejím vyvoleným byl Ondřej Malý, manžel herečky Pavly Tomicové, která ve Slunečné hrála prodavačku Álu. Kociánová zase Eriku, manželku Filipa Blažka. Tam skutečně nebyla o zábavu nouze!

Pavla Tomicová je oblíbenou herečkou. S Ondřejem Malým žila dlouhé roky (foto: se souhlasem FTV Prima)

Dojde k usmíření?

Přitom se Burešová dřív Nesvačilové zastávala. Když totiž naskočila do seriálu Slunečná, fanoušci jí nešetřili. Dokonce jí vyhrožovali znásilněním a smrtí. Snažila se totiž Týně Popelkové sbalit Janka Linharta. Tehdy Eva Burešová vystoupila na její podporu a řekla, že ve skutečnosti se mají rády a nenávisti není třeba. 

To se pak rychle změnilo. Nesvačilová se dala loni v srpnu dohromady s Petrem Kolečkem, který byl ale zadaný s modelkou Anetou Vignerovou, se kterou má syna Jiříka. Po rozchodu to byla právě Tereza Brodská, která Anetě na Instagramu vyjadřovala podporu. V podobném duchu mluvila také například Mahulena Bočanová, která Anetě napsala: „O kolečko míň ti moc sluší.“ Kdyby jen tušila, že už za pár měsíců tu budeme mít rovnou paní Kolečkovou!

Zřejmě svatba rozvráceného páru zahojila všechny rány. Nebo bude na natáčení ZOO dusno?

Zdroj: seriál ZOO, Instagram, extra.cz

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů