5.6 C
Prague
Sobota, 20 dubna 2024, 3:04
- Reklama -
DomůLifestyleKostková z Jedné rodiny: Doma má krajtu, se kterou se ráda mazlí

Kostková z Jedné rodiny: Doma má krajtu, se kterou se ráda mazlí

Netradiční koníček přiznala herečka Tereza Kostková, která doma chová krajtu královskou. Původně si hada vyprosil její syn Antonín, jak to však nakonec bývá, dnes se o něj stará maminka. Se svojí plazí kamarádkou se nebojí pochlubit i na svých sociálních sítích. 

V Jedné rodině hraje Tereza Kostková maminku dvou dospívajících dětí, se kterými to není vždycky jednoduché. Její seriálová dcera Denisa Biskupová si jí však nemůže vynachválit. Prý chodí Tereza na plac vždy s dobrou náladou a úsměvem. 

Stejně se zřejmě chová doma, ale tam má ještě o jednoho speciálního „potomka“ navíc – krajtu Darthičku. Původně si totiž mysleli, že je to samec, a tak se jmenoval Darth.

Petra s Karlem při meetingu v marmeládovně (foto: se souhlasem TV Nova)

Kostková se také jako jediná z celé rodiny s hadem mazlí. Dokonce pozná, když má hlad! Ze začátku se plazů bála. „Jak říkám, ráda vnímám impulzy mých blízkých bytostí, respektive synův impulz mít hada byl inspirativní, protože on plazy svého času miloval. Já k tomu měla respekt. No, a dneska jsem to já, kdo je do toho zamilovaný,“ prozrazuje.

Hada krmí myšmi. „To je přirozený koloběh života,“ říká. U veterináře si prý vysloužila pochvalu. Konečně had, který není vyžraný!

I v seriálu se dočkala domácího mazlíčka – v kuchyni mají pavouka, kterého Markéta Plánková nedávno málem nevydýchala. V seriálu hraje tvrdou a nekompromisní ženu, mámu Dominika, který randí s Martinou.

Zdroj: TV Nova, lifee.cz, Instagram

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů