3.7 C
Prague
Čtvrtek, 25 dubna 2024, 1:04
- Reklama -
DomůLifestyleDruhá série O mě se neboj letos nebude. Podle Arichtevy na to...

Druhá série O mě se neboj letos nebude. Podle Arichtevy na to nejsou peníze

Osmidílný seriál O mě se neboj si získal u diváků velký úspěch. Příběh právníka Martina Kaliny a uklízečky Evy Málkové diváky zcela pohltil. Není divu, že se těšili na druhou řadu, neboť podle předlohy jich je dokonce celých třináct! České fanoušky však čeká zklamání. Podle herečky Veroniky Arichtevy to má jasný důvod.

Mělo to být. A už zase nebude. Možná asi bude. Ale nebude se to točit tento rok. Nova s tím totiž moc nepočítala a nevyšetřili na to dost peněz,“ říká Arichteva. Úspěch první řady tak produkci evidentně mile překvapil.

„Pokud se to bude točit, tak by se to snad mělo točit příští rok,“ dala divákům naději. Ještě v prosinci loňského roku přitom herci doufali, že se znovu potkají. „My doufáme že jo, a myslíme si, že bude, ale zatím nechceme nic slibovat,“ odpověděla Arichteva na otázky ohledně druhé řady. I Vašek Matějovský, který si zahrál Martina Kalinu, si natáčení pochvaloval. Stejně tak Patricie Pagáčová, která si zahrála Rézinu. „Bylo to nejlepší natáčení, které jsem kdy zažila. Bisi je jeden z nejtalentovanějších režisérů posledních let a Dramedy je úžasná produkční společnost. A mám ráda televizi Nova,“ řekla.

Biser Arichtev s Vaškem Matějovským a Veronikou Lapkovou na natáčení seriálu O mě se neboj (foto: se souhlasem TV Nova)

Za seriálem stojí režisér Biser Arichtev, který už dříve natočil například Vyprávěj, První republiku nebo teď populární Zlatou labuť. Jak to vypadá, není ještě všem dnům konec – a možná nakonec dostane příběh Evy a Martina pokračování! Konec posledního dílů byl totiž pro mnohé zklamáním. Čekali, že hlavní dvojice skončí spolu, rozhodnuto bylo ale jinak. 

Zdroj: youtube.com, Instagram, TV Nova

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů