DomůLifestyleTragédie v rodině Jeřábka: Nikdy nepoznal dvojče své sestry

Tragédie v rodině Jeřábka: Nikdy nepoznal dvojče své sestry

Zahrál si v reklamě úlisného bankéře, což mu dalo finanční jistotu a možnost si role vybírat. Známe ho jako Karla Tejkala z Jedné rodiny nebo odvážného produkčního Horáčka z Volhy. Ve skutečnosti má i on za sebou silný rodinný příběh. Jeho sestra je z dvojčat – jedno však zemřelo ve třech letech chybou lékařů.

Tomáš Jeřábek se netají tím, že ho maminka i sestra vždy rozmazlovaly. Možná to však má svůj důvod. Právě jeho sestra je totiž z dvojčat – a jedno z dvojčátek chybou lékařů ve třech letech zemřelo. Rodinná tragédie rodinu velmi poznamenala. Vše se začalo hojit až ve chvíli, kdy se narodil právě Tomáš.

Možná proto ho celý život střežili jako oko v hlavě. Dokonce se prý u maminky schovával i po třicítce! A to už byla jeho partnerkou herečka Halka Třešňáková, známá jako sekretářka Tondy Blaníka. Prý byl zvyklý přijet za maminkou, schovat se do teplé postele – a do Prahy zase odjet s plnou náloží dobrot a zavařenin.

Tomáš Jeřábek jako produkční Pepa Horáček (foto: se souhlasem České televize)

Možná už dnes ví, že taková péče nebyla pro jeho život nejlepší. Dlouho se jako malé dítě skutečně cítil. K vlastnímu potomkovi se odvážil až po čtyřicítce. Ačkoliv mu dnes malý Teo dělá velkou radost, musel k tomu nejdřív dospět. 

Svou popularitu si Jeřábek získal nejen rolí bankéře. Nedávno si zahrál Pepu Horáčka ve Volze a předvedl fantastický výkon. Momentálně ho mohou diváci vídat v roli Karla Tejkala v seriálu Jedna rodina. Ačkoliv přiznal, že dříve měli s Halkou finanční problémy, dnes už je vše – jak se zdá – v naprostém pořádku. A na role má velké štěstí!

Zdroj: MF Dnes, TV Nova, super.cz

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů