DomůOsobnostiSara Sandeva je prý těhotná. Do Prachaře se zamilovala při natáčení seriálu...

Sara Sandeva je prý těhotná. Do Prachaře se zamilovala při natáčení seriálu Dvojka na zabití

Láska makedonské herečky Sary Sandevy a oblíbeného baviče Jakuba Prachaře je jako z pohádky. Kdo by to řekl, že budou patřit mezi ty páry českého šoubyznysu bez skandálů, hádek a bouřlivých rozchodů. Dokonce si Saru oblíbila také Jakubova dcera Mia, kterou má s modelkou Agátou Hanychovou, brzy zřejmě Soukupovou. Teď to vypadá, že se dvojice rozhodla založit rodinu. Šušká se, že je Sandeva těhotná.

S informací jako první přišel web Sedmička, kterému měl blízký zdroj dvojice sdělit, že je Sara na začátku druhého trimestru. Prý se o tom ví v divadle, kde Sandeva účinkuje. Lze tak očekávat, že pokud je to skutečně pravda, dvojice by brzy s radostnou novinkou mohla vyjít ven. Sama herečka informaci nepotvrdila, to však není žádné překvapení. O svém soukromí striktně mlčí, stejně tak Prachař. Před časem během porotcování show Česko Slovensko má talent řekl, že nechce umřít, protože měl v plánu založit další rodinu.

Jestli to nebude láska?

Dvojice se sblížila v roce 2021 při natáčení seriálu Dvojka na zabití. Dělí je třináctiletý věkový rozdíl, ani to však nebylo pro novou lásku překážkou. „Já si myslím, že věk nehraje roli. Myslím, že je to o tom, jací jste, prostě o lidech. Já jsem opravdu nad věkem nikdy moc nepřemýšlela, ale vždycky jsem se tedy kamarádila a bavila se staršími lidmi, ale nevím, čím to je. A zrovna Jakub má v sobě mladej elán, u něj to není vůbec poznat, že je starší,“ citoval Sandevu web blesk.cz

A slova chvály měl na svou partnerku vždy i Jakub. „Nejlepší holka na světě,“ vyznal se na svém Instagramu. 

Potřetí těhotná je také Prachařova bývalá manželka, modelka Agáta Hanychová. Dceru čeká s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem, o kterém nedávno se nedávno psalo, že má být v insolvenci. Včera ale bylo potvrzeno, že soud insolvenční řízení s Médeou zastavil, Soukup závazky urovnal. 

Vypadá to, že malá Mia dostane hned dva nové sourozence. O životní příhody a potřebnou oporu tak rozhodně nebude nouze.

Zdroj: Instagram, blesk.cz, zivotvcesku.cz

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů