12.3 C
Prague
Sobota, 4 května 2024, 4:05
- Reklama -
DomůLifestyleChtěl bych se postavit proti lovcům, říká Ondřej Sokol

Chtěl bych se postavit proti lovcům, říká Ondřej Sokol

Mimořádně úspěšná hra Na lovu baví diváky u obrazovek každý den. Co si ale myslí moderátor Ondřej Sokol o panu Lišákovi, Kvízové dámě nebo Belladoně? Proč by s doktorem Vševědem nešel na procházku? A co nemůže odpustit Kalkulátorovi?

Na lovu se vysílá pětkrát týdně. Do toho točíte ještě Hvězdné speciály a měl jste i Superlov. Není to pro vás už rutina?
Musím se strašnou úlevou říct, že se to do rutiny ještě nedostalo. Doufám, že to tak potrvá co nejdéle, ale kdo ví, jak to bude za rok nebo za dva nebo za deset let.

Mezi vámi a lovci panuje velká sranda, ale zdá se, že vtipy jsou stále ostřejší. Blíží se to k nějaké hraně, kterou by to nemělo přesáhnout?
Aby to neskončilo v nějakým zvyku, vše se musí vyvíjet. A u humoru, když jedete po hraně, tak je jasné, že se to začne prohlubovat. Doufám, že to ukočírujeme. Když ale vidím anglickej originál, tak naše vztahy jsou velmi růžovoučký a oproti nim se do sebe vůbec nenavážíme.

Lovci spolu jezdí na výlety. Kdyby vás pozvali na společně strávený víkend a vy byste měl čas, šel byste? Kam byste asi jeli a co byste asi dělali?
Já bych určitě neměl čas. Já s nimi trávím tolik času, že si dokážu představit, jak vypadá taková vycházka s Doktorem Vševědem a ostatními chytráky… Ne, dělám si srandu. Člověk by se určitě hodně dozvěděl, ale nenazýval bych to výletem. Myslím, že bychom strávili den u dlažební kostky, na kterou v roce 1420 někdo šlápl…

Na Voyo je záznam vašeho stand-upu Celebrity, kam jste do publika pozval i lovce. Byl jste rád, že dorazili? A co vám pak řekli?
Měl jsem hroznou radost, že přišli. Myslím, že se jim to líbilo, což mi způsobilo další radost. Jedinej, kdo nedorazil, byl Kalkulátor. A myslím, že to všichni diváci uvidí, že já takový věci nezapomínám.

Ve Hvězném speciálu se objevil i Petr Čtvrtníček.

K Petru Čtvrtníčkovi jsme samozřejmě všichni přistupovali jako k naprosté legendě. Všichni máme v paměti Českou sodu a další jeho veledíla. A spisovatel Dominik Landsman se úplně zhroutil, že má něco psát pro Čtvrtníčka. Říkal: „Mně najednou přijde všechno tak trapný.“ Tam to bylo hrozně těžký, protože když k někomu přistupujete jako k legendě, většinou je to daleko těžší, než když máte jakoby volnou ruku. Ale povedlo se to.

Nemrzí vás někdy, že si nemůžete zasoutěžit i vy a utkat se s lovcem?
Ne. Když čtu otázky a vím odpověď, tak mě to mrzí, ale jinak ne.

Proti komu byste se nejraději postavil?

Když už, tak v Superlovu proti všem. Protože kdyby to náhodou vyšlo a porazil bych je, tak už bych to měl vyřízený se všema.

Zdroj: redakce, TV Nova, VOYO

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů