DomůLifestyleValášek v insolvenci poslal soudu emotivní vyjádření: Jídlo mi platí přítelkyně, vydělávám 16...

Valášek v insolvenci poslal soudu emotivní vyjádření: Jídlo mi platí přítelkyně, vydělávám 16 tisíc hrubého

Spekulace kolem insolvenčního řízení Marka Valáška, známého jako youtubera Datla, nebere konce. Korunu tomu nasadil, když se ve svém posledním přípise emotivně rozepsal, že nechápe, proč ho všichni tak řeší. Za zápasy nic nedostal, jídlo mu kupuje přítelkyně a každý den děkuje tam nahoru, že mu prý přišla do cesty. Kdyby věděl, že se bude vše tak řešit, zůstal by prý doma a koukal na Ulici.

Už dlouho se spekuluje, proč si Marek Valášek žije luxusním životem, zatímco jeho věřitelům splácí nutné minimum. Ve svém vyjádření, které dorazilo dnes na soud uvádí, že mu vše financuje jeho Bára Stříteská. Přesto se nedávno do médií oba vyjádřili, že pracují na miminku.

Za vše prý vděčí Báře

„Nevím o tom, že by lidi v insolvenci byli tolik kontrolováni za své mimopracovní aktivity jako já, nebo nemohli chodit do posilovny, případně se o víkendu účastnit turnaje ve svém sportu. Pokud tomu tak je, tak mi to mělo být řečeno před vstupem do celého procesu oddlužení, byl bych doma a díval se pouze na televizní zpravodajství a Ulici. Já se přitom jen ve svém volném čase snažím tím, co mě baví, vydělat další peníze na zaplacení svých dluhů,“ píše ve svém vyjádření.

Báru prý drahými dary nezahrnuje. „Stará se o mě, jak nejlépe jde a každý den děkuji tam nahoru, že mi přišla do cesty. Miluji jí a snažím se jí to každý den vracet, ne však finančně, na to aktuálně ve své situaci nemám,“ dodává.

Vyjádřil se také ke spekulacím o zápasech v organizaci Clash of The Stars. Nechápe, proč se řeší, že neměl zápas na čtvrtém galavečeru. „Připadám si jakoby mě do něj někdo chtěl přinutit a přikázat mi, abych ho měl ihned, nejlépe již zítra. Pokládám si otázku, kde to jsme? Kde to žijeme? říká. 

V červnu se rozhodne

„Rád bych uspokojil všechny své věřitele a také se o to ze všech svých sil snažím, ale jsem jen člověk, mám emoce a jedno vědomí, musím si občas odpočinout a zápasím zcela pro radost, jsem pouze a jen šťastný z toho, že díky své práci z minulosti mohu v této rostoucí organizaci zápasit a případně vydělat nějaké peníze navíc, a dát je lidem, kterým je dlužím. Dále chci nastínit všechny budoucí příjmy, respektive příjmy navíc mimo běžnou mzdu. Z prvních dvou zápasů dostanu odměnu ve výši 20 000Kč, celkem tedy 40 000Kč a z nadcházejícího titulového mě čeká odměna ve výši 50 000Kč. To je celkem 90 000Kč a veškeré tyto příjmy jsem připraven zaslat na své dluhy a uspokojit tak své věřitele. Že někde vyjde článek o tom, že jsem vydělal 300 000Kč za zápas, považuji za zcela urážlivé vůči celému sportu MMA a je to pro mě zcela nepochopitelné.“

Valášek byl nedávno na Zanzibaru, má nové zuby, nosí brýle od značky Louis Vuitton a špatně se rozhodně nemá. Soud má v červnu projednat zrušení schváleného oddlužení, protože existuje podezření, že neuvádí všechny své příjmy, o čemž média už týdny spekulují a přináší další informace.

Valášek to však vnímá jako jedno velké nedorozumění. Poslal také své výplatní pásky. Podle nich vydělává něco málo přes 16 tisíc hrubého měsíčně. Jiné příjmy prý nemá.

Zdroj: justice.cz, Instagram

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů