DomůLifestyleDatlovi soudkyně oddlužení nezrušila. Poradila mu, ať se nechlubí a vrátí dárečky

Datlovi soudkyně oddlužení nezrušila. Poradila mu, ať se nechlubí a vrátí dárečky

Marek Valášek si došel k soudu pro pokárání. Musí sice uhradit dary, které od své velkorysé přítelkyně přijal, jinak mu ale nehrozí vůbec nic. Soudkyně mu doporučila, aby navýšil své příjmy a nechlubil se na Instagramu. Nesrovnalosti v jeho výpovědích, na které upozornil ve svém článku server Extra.cz, nikdo neřešil.

Celé to vlastně vypadá jako pohádka o chudém chlapci, který našel bohatou manželku. Zatím tedy přítelkyni. Ale ačkoliv Datel prý vydělává částku, která se ani neblíží minimální mzdě, už s Bárou plánují miminko, o které se teď snaží. Z čeho budou platit výbavičku? Určitě Bára, ta má peněz dost. Nějaké ty spolupráce na Instagramu má, asi je to však jediná její obživa. Bůh ví.

U soudu byl ale Datel chudák, který se snaží ze všech sil, přes den trénuje na Clash Of The Stars, který teď prohrál (ačkoliv právě po třetím zápase měl dostat vyplacené peníze, které soud do teď neviděl), v noci vyřizuje obchodní hovory… Kterým firmám volá v noci?

Každopádně to vypadalo, že soud nemá na výběr – oddlužení musí zrušit. Datel s půl milionem sledujících, luxusním životem, a dokonce spoluprací na investiční produkty, se zřejmě tak špatně nemá. S Bárou bydlí v krásném bytě s obrovskou terasou, na Zanzibar létá s luxusními brýlemi za desítky tisíc… Je jediný influencer na české scéně, který vše dělá jako barterovou spolupráci. Takové prvenství mu nelze upřít.

Datel navíc u soudu takřka tvrdil, že k Báře jezdí jen přespávat. Ze začátku ale tvrdili, že se stěhují společně. Teď už se v bytě ani nefotí.

Bára platí dovolené, naplánovala překvapení. To teď Datel musí zaplatit, protože je povinnen všechny dary vydat insolvenčnímu správci. Jestli mu dá i krásné brýle Louis Vuitton, na to si počkáme…

„Mějte příjem, s kterým dosáhnete třiceti procent a v podstatě, pokud se nebudete chlubit, kde všude jezdíte a co všechno dostáváte, tak nebude problém. Ale pokud máte výrazně méně, tak to řešit musím,“ řekla soudkyně. Takže stačí se nechlubit? Prý by příště také ráda méně arogantní tón…

Zdroj: extra.cz, Insolvenční rejstřík

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů