5.6 C
Prague
Sobota, 20 dubna 2024, 12:04
- Reklama -
DomůLifestyleBurešová si pochvaluje líbačku s Klusem: To poznání přišlo a je daleko...

Burešová si pochvaluje líbačku s Klusem: To poznání přišlo a je daleko hlubší, než jsem si představovala

V seriálu ZOO se budou dnes dít věci! Viky Janečková políbí Filipa Jandu a uvidí je Sid. Té to vůbec nebude příjemné – co na tom, že má doma Haďáka. Zřejmě si dělala naděje i u Filipa. A kdybyste si mysleli, že hercům takové scény byly nepříjemné, to byste se mýlili. Burešová si Kluse nemůže vynachválit.

Už dnes se mohou diváci těšit na Evu Burešovou a Tomáše Kluse při žhavých scénách!

„Když jsem na chvilku odcházela ze seriálu, bylo mi líto, že jsem se s Tomášem minula. Toužila jsem se s ním seznámit. Teď spolu točíme každý den. Jsme pořád spolu, máme hromadu obrazů. To poznání přišlo a je daleko hlubší, než jsem si představovala. S Tomášem jsme si sedli krásně. Je pro mne velkým učitelem, pracuje se s ním skvěle a hraje se mi s ním moc dobře,“ prozradila Eva.

Tomáš Klus je populární zpěvák, na scéně se drží už celé roky (foto: se souhlasem FTV Prima)

„Máme stejný smysl pro humor, což je na place výhoda. Obzvláště tehdy, když vás čekají zajímavé scény. Když si sednete i lidsky, tak je to super a toho si moc vážím. Tomáš dělá dobrou náladu od rána do večera, všem,“ říká herečka o svém kolegovi. Chválou rozhodně nešetří!

„Samozřejmě, když je mezi vámi to spojení, sednete si, rozumíte si, tak je to jednodušší, než kdybych se měla pusinkovat nebo objímat s někým, s kým jsem si nesedla. Pokud z vás vyzařuje nějaká chemie, je to vždy bonus. Takže s líbáním není problém. Ten nastává v okamžiku, kdy mám někoho svádět. Když máme točit scény, kdy mám být svůdná nebo dotyčného svádět, tak mi to nedělá dobře. To totiž neumím ani v osobním životě,“ dodala Eva.

Nutno říct, že na Roberta Urbana, který ztvárnil Petra Kříže, takové ódy nepěla. Je vidět, že si s Klusem opravdu sedli. Snad se nerozvášní až příliš – to by pochopitelně manželka Tamara Klusová a Přemek Forejt, Evin kuchař, neměli moc radost. Zatím to ale na obrazovkách funguje – a to je to hlavní. Diváci už skoro zapomněli, že toužili po návratu pana soudce.

Na peprné scény se můžete těšit už dnes večer!

Zdroj: super.cz, seriál ZOO

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů