3.7 C
Prague
Čtvrtek, 25 dubna 2024, 1:04
- Reklama -
DomůLifestyleDo ZOO míří Žilková jako uklízečka, Nesvačilová jako mrcha století

Do ZOO míří Žilková jako uklízečka, Nesvačilová jako mrcha století

Tvůrci si zřejmě řekli, že je třeba seriál ZOO trochu oživit – a tak přicházejí nové postavy! Podle serveru Extra.cz se mohou diváci těšit hned na dvě oblíbené herečky, které dějem pořádně zamávají. 

Jednou z nich je prý Denisa Nesvačilová, která by si měla zahrát pořádnou mrchu. Dlouho se šuškalo, jestli se v nějakém projektu Primy ještě objeví po aféře s režisérem Petrem Kolečkem. Ale zdá se, že po Půlnoční zpovědi, kde si zahrála marnivou influencerku, je zpátky s postavou, která by měla zavařit Charliemu. 

Do seriálu přispěchá také Veronika Žilková. Ta se nedávno nechala slyšet, že to má jako matka samoživitelka po rozvodu s Martinem Stropnickým. Hrála v Dobrých zprávách, teď však míří do ZOO jako uklízečka. Její postava by prý měla mít ještě nějaké to tajemství navíc. 

Vypadá to, že seriál ZOO ještě zdaleka nekončí! Měl mít 160 dílů, ale třeba se Prima rozhodla, že ho na obrazovkách udrží. Překvapením je, že dostává větší prostor postava Charlieho, který se celou zdá, jako by tam byl vlastně navíc. O návratu Viky a její postavě diskutují diváci vcelku pravidelně. Bez Roberta Urbana se z toho stal akorát tak smutný příběh o matce samoživitelce, které krachuje firma. 

Třeba to nové postavy oživí!

Zdroj: seriál ZOO, extra.cz

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů