DomůLifestyleSeriál ZOO: Diváky čeká nejhezčí díl celé sezóny

Seriál ZOO: Diváky čeká nejhezčí díl celé sezóny

V seriálu ZOO konečně vítězí láska! Sid se usmíří s Adamem, Viky se dá dohromady s Filipem. Tedy poté, co se o něj pokusí Jitka Hrnčířová, která dříve randila s panem soudcem. Vzhledem k jeho momentální pověsti je ráda, že to nedopadlo. Dnes se mají diváci opravdu na co těšit!

Konečně přinese ZOO také díl, ve kterém bude vládnout dobro a zvítězí láska. Sid se na začátku bude sice chovat jako psychopat, který neumí partnerovi (kterého dle svých slov bláznivě miluje) ani zvednout telefon, nakonec ale vše dopadne dobře. A vypadá to, že by brzy snad mohlo dojít dokonce na žádost o ruku. Nebo bude malé Háďátko? Jistě jejich vztah dostane ještě před koncem seriálu dobrý závěr.

Sid a Adam mají potíže (foto: se souhlasem FTV Prima)

Viktor a Matyáš na place

Viky konečně přizná, že miluje Filipa. A Filip miluje Viky. Všichni jsou spokojení. Snad bude dobrým tátou pro malého Péťu, o kterého se pan soudce vůbec nezajímá. Malé miminko mimochodem hrají dva herci. A ačkoliv si diváci mysleli, že jde o syna Evy Burešové Tristana Williama, to rázně vyloučila. „Nevím, jak na to lidi přišli, já ho ještě nikde veřejně neukázala, ale hodně lidí se mě ptá, zda je to v té televizi on,“ směje se Burešová.

Jde o Viktora a Matyáše. „Každý je úplně jiný. Matyáš je větší, je to kus chlapa a Viktor je zase jemnější. Když byli malincí, byli si docela podobní, ale už z toho vyrůstají, každý roste jiným tempem a mají samozřejmě i jinou povahu,“ prozrazuje herečka.

„Točili jsme spolu od začátku, tak jsme byli na sebe zvyklí. Byl i klidnější a teď se to celé otočilo. Viktor úplně točit nechce, pláče, a tak se často mění za Matyáše,“ popisuje situaci.

I tak čeká diváky dnes večer nejhezčí díl, který jsme mohli zatím v ZOO vidět – plný romantiky, štěstí a krásných konců! Budete se dívat?

Zdroj: seriál ZOO, Instagram

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů