DomůLifestyleZlatá labuť prý ztrácí diváky. Drsných scén už je příliš

Zlatá labuť prý ztrácí diváky. Drsných scén už je příliš

Došlo na nejhorší – Irena se musí podrobit léčbě, aby své rodině dokázala, že už nemiluje ženy, Rudolf až překvapivě podporuje Sofii, aby jeho sestře ubližovala a Kučera nejstarší se rozhodne nechovat jako milující otec. Markéta udává na gestapu, Bára se může s Petrem rozloučit a Evě chybí milování s Gruberem. Co na to diváci?

Ačkoliv to v první sérii vypadalo, že Bára s Petrem byli ústřední dějovou linkou seriálu, už to dávno není pravda. Irena si získala pozornost diváků, stejně tak Gruber a Markéta. Ta překvapivě nedala pokoj poté, co otěhotněla s Kučerou a plete se do věcí, do kterých jí nic není. Udává na gestapu, domlouvá se s Němci, na Petra nebere ohled. Jak tohle může dopadnout?

Nevděčný Kamil

A co nevděčný Kamil, pro kterého riskuje život půlka obchodního domu, on však jen křičí, útočí a uráží všechny kolem? Nejednoho diváka už jistě napadlo, proč ho babi nevyhodí. Ta má pro něj překvapivé pochopení a vůbec jí nevadí, že ještě neprojevil ani kousek vděčnosti.

Bára může jenom plakat nad tím, že Petr asi nikdy nebude její. Záhoř by zase její být chtěl, ale už o něm gestapo ví a bedlivě ho sleduje. Naposledy mu skončil sekáček na led v ruce. Prozradí tajemství? Nebo se ukáže jako pravý hrdina?

Co se stane ve Zlaté labuti? (foto: se souhlasem TV Nova)

Bystrá námitka

Jenže právě tyhle dějové linky už diváky podle sociálních sítí přestávají bavit. Je toho zkrátka až příliš! Nikde se neděje nic dobrého – na druhou stranu je nutno mít na paměti, že je právě druhá světová válka a hlavní postavy neměly moc šancí na lásku.

Objevila se ale také velmi bystrá námitka. Tvůrci nikdy nenaznačili, v jakém období se děj zrovna nachází. Dá se to občas vysledovat podle světových událostí – třeba osudový fotbal, jinak ale diváci tápou. Zda se budou dál koukat na krutý osud obyvatelstva za druhé světové války, na to si musíme počkat. Zatím je Zlatá labuť mimořádně oblíbená a nezdá se, že by sledovanost klesala.

Zdroj: redakce, TV Nova, VOYO

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů