13 C
Prague
Pátek, 3 května 2024, 11:05
- Reklama -
DomůLifestyleDlouho očekávané setkání Terezy Kostkové s maminkou Carmen Mayerovou v Jedné rodině...

Dlouho očekávané setkání Terezy Kostkové s maminkou Carmen Mayerovou v Jedné rodině je tu

Přestože má seriál Jedna rodina za sebou celou jarní a začátek podzimní sezony, na setkání postav v podání Terezy Kostkové a její skutečné maminky Carmen Mayerové dojde až nyní. S dcerou, kterou má s hercem Petrem Kostkou, hraje velmi ráda. Obvykle ale hlavně na divadelních prknech. Ani v Jedné rodině se zatím dámy nepotkaly!

„Dlouho jsme se v seriálu míjely. Až teď se poprvé setkáváme v situaci, kdy Petra vyzvedává u hraběnky děti po hodině francouzštiny,“ prozradila Tereza Kostková. Herečky se pracovně potkávají především na divadelních prknech. Společnou práci si pochvalují, protože ji vnímají, jako příležitost strávit nějaký čas pouze spolu bez ostatních členů velké rodiny. Zmíněné setkání navíc nebude v tomto díle jedinou příležitostí, kde se matka s dcerou potkají.

Návštěva v domově seniorů skončí zle
Petra (Tereza Kostková) si začíná uvědomovat, že pokud chce své podnikání posouvat dopřed bude nutné investovat do propagace. A jako první se musí vytvořit e-shop, což není nic levného ani jednoduchého. Minimálně pro Petru. Pomocnou ruku nabídne Martina (Denisa Biskupová), ale i přes veškerou snahu není výsledek ideální. A tak požádá o pomoc Noriku (Berenika Kohoutová), která bez váhání pomůže, přestože byla s Petrou ještě před nedávnem na kordy.

Podle Petry by prodejům také měla pomoct promo akce v Domově seniorů. Ochutnávka marmelád s doprovodným programem má velký úspěch, Petra doufá, že pod fotkami, které chce dát na web se objeví spousta pozitivních komentářů, které by její firmu udělaly známější. Jenže místo pochvalných komentářů, čeká Petru setkání s nepříjemnou realitou. Co se stane a proč Petře hrozí dokonce konec jejího vysněného podnikání?

A i děti mají své problémy. Vašek (Sebastian Pöthe) je zničený z rozchodu s Lindou, navíc ho trápí, že si o tom ani nemůže pořádně popovídat s tátou, který je pracovně stále v zahraničí. Pohroma se řítí i na Johana (Oliver Vyskočil) s Eliškou (Lotti Töpfer), absence ve škole kvůli tréninkům, vyústí do úplného zákazu tancování. Jenže děti čeká soutěž s názvem Lomnický pohár. Pomůže situaci, když se Saša (Tomáš Slavíček) rozhodne promluvit s Karlem (Tomáš Jeřábek)?

Zdroj: redakce, TV Nova, Instagram

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů