17.2 C
Prague
Sobota, 4 května 2024, 9:05
- Reklama -
DomůLifestyleZlatá labuť: Zazvonil zvonec a pohádky je konec. Nebo ne?

Zlatá labuť: Zazvonil zvonec a pohádky je konec. Nebo ne?

Čeká hrdiny Zlaté labutě vlastně ještě vůbec něco dobrého? Doba je zlá a nacisté plně projevují svou moc. Ten, kdo má odvahu bojovat, se potýká s výčitkami svých blízkých. Ten, kdo nebojuje, má výčitky také. Co je vlastně ještě správné? A jak to zvládnou oblíbené postavy?

Bára se opět bude muset vypořádat s nepříjemnostmi, které jsou spojené s její velkou láskou, panem Kučerou. Není jim přáno, takže budou muset překonávat další překážky. Situace se poměrně zhutnila, co se týče politiky. Je to celé trošku ostřejší. Holky se dostávají do střetu s vojáky, což jsou logicky velmi nepříjemné situace. No a Bára samozřejmě využívá své prostořekosti k tomu, aby všude dala najevo, že ve Zlaté labuti Němce nechtějí,“ říká o své postavě Marta Dancingerová.

„S Adamem se mi točí hezky. Je to fajn parťák, kámoš. S Adamem, ale třeba i s Beátou se známe už ze školy. Takže jsem věděla, do čeho jdu,“ doplňuje.

Kristýna Ryška to ani ve druhé sezóně nebude mít jednoduché (foto: se souhlasem TV Nova)

Dojde u Ireny na romantiku s Alenou?

Pravdou je, že je to právě vztah prodavačky Báry a Petra Kučery, který divákům k srdci moc nepřirostl. Na hlavní hvězdu seriálu už od začátku aspiruje Kristýna Ryška, která ztvárnila roli Ireny Maškové. Ani jí ale pravděpodobně žádné štěstí s Alenou, kterou hluboce miluje, nečeká. „Gruber je jedním z těch silných hráčů. Možná spíš opravdu nejsilnější, protože všichni nakonec musí skákat tak, jak on píská. Irena si to moc dobře uvědomuje a potřebuje ho. Takže ho někdy využívá, možná trochu zneužívá, ale je to velmi tenký led. Vím, že diváci by si moc přáli, aby láska rozkvétala. Ale stále musíme myslet na to, v jaké době se seriál odehrává. Nemyslím si, že by to jen tak ze dne na den zcela skončilo, ale určitě to budou mít holky těžké,“ říká o své postavě Ireny Maškové herečka Kristýna Ryška.

Otázkou tak zůstává, zda je ve scénáři pro postavy vůbec přichystáno vůbec něco dobrého. Půjde jen o válku? Zlobu? Kdo vůbec určí, koho postavy smí a nesmí milovat? Najde někdo své štěstí? Bude Lukáš stát dál za Irenou? Vráti se někdy Petr? Bude Markéta těhotná?

Přesvědčte se sami už dnes večer na Nově… Nebo už teď na VOYO!

Zdroj: redakce, TV Nova, VOYO

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů