21.9 C
Prague
Čtvrtek, 2 května 2024, 2:05
- Reklama -
DomůLifestyleSeriál Eliška a Damián jde ke dnu. Přesto se točí pokračování

Seriál Eliška a Damián jde ke dnu. Přesto se točí pokračování

Vlajková loď Primy v podzimním schématu dostává pěkně na frak. Diváci nemají slitování. V hodnocení je seriál Eliška a Damián podprůměrný. Zvládnou to tvůrci ještě zachránit? Prima dnes bude reprízovat první díl a v sobotu nabídne hned dva za sebou.

Byl by to krásný příběh o lásce mezi Robertem Urbanem a Emmou Smetanou, kdyby se alespoň někdo snažil ho udělat uvěřitelný. Jenže diváci mají už teď jasno.

Jeden z nejhorších seriálů vůbec, říkají diváci

Na ČSFD získal seriál jen 7 % a je 31. nejhorší. Ani to neodradilo tvůrce, aby točili pokračování! K tomu zřejmě došlo ještě před vysíláním, protože sám Robert Urban potvrdil, že se točí dalších 12 dílů. Stopne to nakonec Prima? Tohle se jí nikdy nemůže vyplatit… „Natočeno jich máme dvanáct a naplánováno jich je dalších dvanáct. Dál to bude záviset na tom, jaký bude mít seriál ohlas u diváků. Já samozřejmě doufám, že si ho oblíbí, protože k němu přistupujeme poctivě a dáváme si na jeho natáčení opravdu hodně záležet. Přestože se na nás mohou někteří lidé dívat skrz prsty, věřím, že diváky příjemně překvapíme.

A nebo ano. Možná na to lidi budou koukat právě proto, že je to tak trochu bizár. Možná tomu někdo dá šanci, aby se dozvěděl, jak ten příběh dopadne. Možná se to někomu také líbí! Ambiciózní mladá podnikatelka, která zachraňuje svou firmu není špatné téma. Jen kdyby Damián sundal tu paruku…

Robert Urban jako Damián (foto: se souhlasem FTV Prima)

A co ZOO?

Záměr Primy údajně byl, aby natočila další série obdobného typu, ale s jinými příběhy. Předpokládáme, že z toho teď sejde. Ale co ZOO? Seriál měl mít jen 160 dílů, je největším tahounem Primy a diváci ho milují.

Možná, že nakonec nechají ZOO a Eliška s Damiánem půjdou tiše k ledu. Ostatně, to se stalo i s Dobrými zprávami – a stál za tím úplně stejný tým. Náhoda?

Zdroj: redakce, FTV Prima, Facebook, ČSFD

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů