DomůLifestyleVilma Nyklová z Ulice umírá, myslí si diváci

Vilma Nyklová z Ulice umírá, myslí si diváci

Dějová linka Vilmy Nyklové, která se ve snaze pomoci svému synovi Lumírovi s úklidem, dostala na dlouhou dobu do nemocnice, už diváky nudí. Na sociálních sítích si stěžují, že takhle dlouho by v nemocnici nikdo pacienta se zlomeným kotníkem nenechal. A to není jediné!

„Baba to přehání a Vendula taky. Jsou těžce nemocní, kteří tam musí ležet měsíce,“ nebere si servítky divačka Iva. Někteří dokonce spekulují, že je to konec Vilmy Nyklové v Ulici! Rozhodli se scenáristé, že její postava zemře? To by bylo pro mnohé nepříjemným překvapením.

Je to konec Vilmy Nyklové?

Vilma je totiž v Ulici od jejího samotného začátku. Ještě během první série jí sice zemřel manžel, i tak ale měla zajímavou dějovou linku. Herečka stárne spolu se svou postavou a Nyklová do Ulice zkrátka patří.

Přitom i její představitelka Jaroslava Obermaierová se nedávno nechala slyšet, že musí makat do roztrhání těla a do důchodu se nechystá. Rozčiluje jí, že je všechno drahé, že chleba s máslem už je dnes luxus.

Bude to její konec? (foto: se souhlasem TV Nova)

Diváci se bojí smrti

Tak jaký smysl má tahle dějová linka, pokud se Obermaierová nechystá končit? Divačka Anna dokonce předpověděla, jak to bude probíhat: „Je mi Vilmy hodně líto, i když chápu, že je to jenom seriál, nedávno jsem zažila něco podobného u svojí velice blízké známé, měla podobný úraz jako Nyklová, ze začátku plná optimismu, postupně se začala litovat a ten průběh byl naprosto stejný jako u Vilmy, i když jsme se všichni včetně její rodiny snažili jak se dalo abychom jí zvedli náladu a chuť k uzdravení, bohužel bez úspěchu, začala taky odmítat jídlo a pití, až nakonec před pár týdny umřela.“

Mají diváci pravdu? Skutečně Vilma pomalu umírá? Další zase nechápou, proč Vilmu někdo nezvedne. Vždyť by za tu dobu měla proleženiny! Proč ji nevezmou na procházku, klidně s vozíkem? Nebo proč jí nedají někoho na pokoj? Je tam věčně tak sama…

Zdroj: redakce, TV Nova, Voyo

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů