DomůLifestyleNeslušný návrh ve Zlaté labuti: Eva naplní Gruberovy touhy

Neslušný návrh ve Zlaté labuti: Eva naplní Gruberovy touhy

Tíseň doby padá na každého. Jen láska pomáhá zapomenout. O Petrově osudu je, zdá se, rozhodnuto. Irena má kompromitující materiály na Sofii a může ohrozit její lékařskou pověst. Ambice řídit rodinu i celou Labuť Irenu neopouští. Je tvrdá, protože miluje. A pro Alenu riskuje, aby ji ochránila. 

V premiérovém díle podlehne Eva veliteli Prahy ve snaze ochránit Martina. Atraktivitu této dějové linky podtrhovali tvůrci již před zahájením podzimní sezóny.

Smyčka kolem Evy se postupně utahuje – jen ona to ještě neví. S Gruberem a jeho ženou si není radno zahrávat. Tihle dva neodpouští a do křížku se s nimi opravdu dostat nechcete,“ podotkla kreativní producentka Klára Follová a navíc dodala: „Manželé Gruberovi v této sezoně výrazně zamíchají kartami a diváci se mají na co těšit.“

Sarah Haváčová a Jaroslav Plesl (foto: se souhlasem TV Nova)

„Gruber zneužije své pozice a Eva zajde za hranice, za které by asi normálně nešla, ale když jde o život, tak zkusí všechno,“ řekla o aktuálním dění ve Zlaté labuti Beáta Kaňoková.

Prozradila také, jak o chování své postavy přemýšlí: „Eva bude odvážnější v tom, kam až bude ochotná zajít. Uvidíme, jestli se jí to vymstí, nebo jestli to přinese nějaké pozitivní výsledky. Velmi těžko se její chování posuzuje z dnešního pohledu. Máme tendence lidi kritizovat za jejich rozhodnutí, ale nikdo si neumíme dostatečně představit tu atmosféru a zejména strach, který museli prožívat.“

Jak dopadne Evin odvážný plán? Podaří se Martina ochránit? Jaká další překvapení čekají na diváky v dějové lince Eva – Martin – Gruber?

Zdroj: redakce, TV Nova, Voyo

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů