19.5 C
Prague
Pondělí, 29 dubna 2024, 12:04
- Reklama -
DomůLifestyleNa podzim v ZOO: Sidonie se zblázní, vnučka přebírá vedení firmy a...

Na podzim v ZOO: Sidonie se zblázní, vnučka přebírá vedení firmy a nezvládá to

Prima na své placené platformě uveřejnila několik dílů, kterých se diváci na televizních obrazovkách dočkají až na podzim. Co nás čeká v ZOO? Jak dopadne vztah Viky a Filipa? A co Sidonie a Sid po tragické smrti Eduarda? Bude to stát za to!

Smrt syna nebude pro Sidonii vůbec lehká. Dokonce se v prvním díle hned po prázdninách bude domnívat, že je o rok méně. Jeji bratr Raul Novotný jí pomůže, nestalo se to prý poprvé. I tak se ale babička rozhodne, že z vedení firmy odstoupí.

Viky našla své štěsí

Její úlohu převezme vnučka Sid. Ta ale nechce pustit svou práci v ZOO. A tak se dopuje kávou i energetickými nápoji, spí tři hodiny denně, na Adama nemá čas, usíná za volantem při cestě z jednání – a občas jde místo domů k Viky, kde ji nachytá s Filipem.

S ním to bude mimochodem Viky báječně klapat. Zdá se, že jsou opravdu zamilovaní! Našla konečně toho pravého? I tak někteří stále doufají, že se vrátí Petr, svou milou odprosí a budou žít šťastně až do smrti. Narovinu říkáme – nebudou. Jeho představitel Robert Urban totiž točí nový seriál s názvem Eliška a Damián. Dal mu přednost před postavou Petra Kříže ze ZOO, ze kterého se rázem vyklubal pěkný prevít.

O miminku Adama se Sid nebude nějakou chvíli ani zmínka. Zda do toho opravdu praští? Na to si musíme ještě počkat.

Marek Taclík a Sabina Laurinová v seriálu ZOO (foto: se souhlasem FTV Prima)

Zdrhne Albert kvůli Markétě?

Máme ale jeden drb na závěr. Ačkoliv se Kristýna, kterou hraje Sára Milfajtová, konečně začne oddávat svému milovanému Albertovi, ten se při první možné příležitosti vyspí s Markétou Tomečkovou, kterou hraje Michaela Petřeková. A ta ho evidentně opravdu chce!

Že by zrada Kristýny byla důvodem, proč Albert ze ZOO odejde? Víme, že jeho úlohu má převzít herec Martin Preiss, který nastoupí na šéfa marketingu. Dokonce by se do něj měla zamilovat Alice, vdova po Eduardovi.

Jak tohle všechno dopadne? Uvidíme už brzy!

Zdroj: seriál ZOO, Instagram, redakce

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů