18.7 C
Prague
Čtvrtek, 2 května 2024, 10:05
- Reklama -
DomůLifestyleDalší průšvih: Burešová ukázala bradavky. To se Primě líbit nebude

Další průšvih: Burešová ukázala bradavky. To se Primě líbit nebude

Třicetiny si v New Yorku užívá herečka Eva Burešová plnými doušky! Její partner Přemek Forejt jí dal k narozeninám letenky, lístky na koncert Beyoncé – a ještě vyrazí na muzikál. Jenže zatímco on sdílí romantické fotky z amerických ulic, Burešová na Instagram dala dost odvážnou fotku. Co na to Prima?

Je krásná, má perfektní postavu a nebojí se odvážných modelů – to je Eva Burešová. Dokázala to i v milované Americe, kde se nebojí chodit po místních ulicích spoře oděná. Ačkoliv nebylo záměrem na Instagramu ukázat prsa, ti bystří si všimli, že její tričko i podprsenka jsou průhledné. A bradavky dost jasně viditelné.

Bude mít problém?

Jenže Burešová je hlavní hvězdou rodinných seriálů, na které koukají malé holky. Ty v ní mají vzor, chtějí se jí podobat. Mají se rodiče bát, že se teď budou na sociální sítě také fotit nahé? Nebo si budou oblékat podobné topy, které nic nezakryjí?

Po fiasku, kdy Eva Burešová vyčetla Primě, že jí nenabídla natáčení u moře, je tohle další průšvih, který jí může stát teplé místo. Už teď obsadili do Elišky a Damián raději Emmu Smetanu, což mělo Burešovou nemile překvapit. Neznamená to její konec?

Přemku, kde je ten prsten?

Přitom jí televize produkovala ke třicetinám turné – a vypadalo to, že mají skvělé vztahy. Teď se zdá být všechno jinak. Proč ta Eva tak lumpačí? Že by dávala Přemkovi najevo, aby jí konečně požádal o ruku? Aby si všimnul, že je o ní zájem? Žena je to nepochybně krásná, to ano…

Zdroj: Instagram, redakce

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů