9.8 C
Prague
Čtvrtek, 25 dubna 2024, 2:04
- Reklama -
DomůLifestyleEva Burešová je v New Yorku. Přemek jí dal lístky na koncert...

Eva Burešová je v New Yorku. Přemek jí dal lístky na koncert Beyoncé, kterou už neposlouchá

Konečně se dočkala! Eva Burešová mluvila o svých třicetinách snad celý rok. Považuje to za velký milník. Chvíli se spekulovalo, zda ji kuchař Přemek Forejt konečně požádá o ruku. Ale to se nestalo.

Místo toho spolu odletěli hned druhý den prý do New Yorku, kde jdou na koncert Beyoncé. Ale opravdu to byl dárek snů?

„Dozvěděla jsem se, že hned zítra odlétáme do New Yorku na týden. Pojedeme se podívat na muzikál Hamilton a poté na koncert Beyoncé. Když mi to řekli, zůstala jsem v šoku, jelikož se jedná o dvě věci, které jsem si vždycky přála. A k tomu cesta do Ameriky, takže vlastně tři. Mám neskutečně velkou radost, to se mu vážně povedlo,“ řekla Eva.

Přišlo mi, že nejsem hodna její hudby, říkala Burešová

Není to přitom tak dávno, co říkala, že už Beyoncé neposlouchá. „Mám pocit, že bílá rasa začíná být utlačovaná. Cokoliv řekneme, musíme se obhajovat a omlouvat se. To je jeden z důvodů, proč jsem přestala poslouchat Beyoncé. Byla to moje modla a idol, teď je každá její píseň: my jsme nejlepší, my černoši jsme nejlepší, ty na nás nemáš, já mám tenhle zadek, tyhle vlasy… Přišlo mi, že nejsem hodna její hudby,“  tvrdila Burešová.

Že by jí dal Forejt dárek, o kterém se bála říct, že se jí nelíbí? Je jasné, že přiznat to na třicáté narozeniny se nehodí. Jestli s sebou vzali Nathaniela a Tristana Williama? Ani to Burešová neprozradila. Na svém Instagramu teď ale nic nesdílí. Možná jim pomáhá chůva, kterou nedávno přiznala.

Zdroj: Instagram, Prima CNN News

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů