DomůLifestyleAriana Grande rozbila rodinu známého herce. Prý ho odvedla od manželky i...

Ariana Grande rozbila rodinu známého herce. Prý ho odvedla od manželky i dítěte

Teprve před pár dny se její fanoušci „oklepali“ z oficiálního oznámení rozvodu s Daltonem Gomezem. Ariana Grande ale asi sama nezůstane. Podle magazínu People už totiž nějakou dobu udržuje vztah s ženatým hercem Ethanem Slaterem.

Pár se spolu objevuje ve filmovém zpracování muzikálu Wicked a povídá se, že Slater už nežije se svojí manželkou Lilly Jay, se kterou byl od roku 2012. Mají spolu ani ne ročního syna Ezru. Spekuluje se o tom, že jejich problémy začaly už v době, kdy byla hercova láska ze střední těhotná. Podrobnosti o rozchodu jsou však jen kusé. Lilly Jay se totiž mediálnímu humbuku a společenskému dění vždycky stranila.

Naopak podle zahraničních médií se poměrně jasně ví, proč se rozvedla Grande. Když přišlo natáčení Wicked v Anglii, kde to mezi Slaterem a Arianou podle všeho začalo jiskřit, její manžel nemohl kvůli práci z Los Angeles. To se jim zřejmě stalo osudný.

Budou se dál vídat?

Uvidíme, jestli bude mít jejich vztah delšího trvání. Někdy to bývá tak, že jakmile se vztah stane oficiálním, jeden nebo druhý z něj vycouvá. Navíc se dá předpokládat, že Grande bude cestovat po celém světě.

Svou kariéru na Broadwayi, ale průlomovým okamžikem pro ni byla role Cat Valentine v televizních seriálech „Victorious“ a „Sam & Cat“, vysílaných na stanici Nickelodeon. Stala se tak velmi populární zejména u mladého publika.

Její hudební kariéra začala v roce 2011, kdy vydala své debutové album „Yours Truly“. Album bylo komerčně úspěšné a obsadilo první místo v Billboard 200. Grande za něj obdržela svou první nominaci na cenu Grammy za nejlepší popový vokální album.

Angažuje se na mnoha frontách

Od té doby vydala několik dalších úspěšných alb, jako například „My Everything“ (2014), „Dangerous Woman“ (2016), „Sweetener“ (2018) a „Thank U, Next“ (2019). Všechny tyto desky zaznamenaly komerční úspěch a obsadily přední příčky v žebříčcích.

Ariana Grande získala mnoho ocenění a nominací, včetně cen Grammy, American Music Awards, MTV Video Music Awards a mnohých dalších. Její hlas a pěvecké schopnosti jsou často uznávány, což jí přineslo širokou základnu fanoušků po celém světě. Kromě toho se stala významnou postavou v popkultuře a získala uznání za své jasné a pozitivní postoje. Aktivně se angažuje v charitativních aktivitách a podporuje různé organizace a kampaně.

Zdroje: redakce, people.com, pagesix.com

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů