DomůOsobnostiJakub Prachař o Saře: Těhotný jsem tu já, řekl a ukázal apartmán...

Jakub Prachař o Saře: Těhotný jsem tu já, řekl a ukázal apartmán v Dubaji. Fanoušci spekulují, zda ho koupil

Populární bavič a herec Jakub Prachař si o sobě v posledních dnech hned několikrát přečetl, že se stane podruhé otcem. Jeho milovaná partnerka dlouho mlčela, měla být přitom už ve druhém trimestru. Nikdo by se nedivil, dvojici to klape, jsou šťastní – proč nerozšířit rodinu? Spekulace uťal sám Prachař, který při tom vyšpulil břicho.

„Drazí přátelé. Moc děkujeme za milá přání, ale opravdová pravda je taková, že v našem páru jsem to já, kdo je těhotný,“ rozepsal se Jakub na svém Instagramu. „Až jednou Bůh dá a Sara bude v očekávání, rozhodně se to tento svět a vesmír dozví nějakou ušlechtilejší cestou,“ slíbil. 

Pozornost však vzbudilo místo, kde je fotografie pořízená. Je evidentní, že nejde o žádný hotel, a tak hned vznikly spekulace, zda se Sarou nekoupili apartmán v Dubaji, což hned začali řešit fanoušci v komentářích na sociálních sítích. K tomu se Jakub nevyjádřil, volné finance by na to ale asi našel. Nejen, že ho měla bývalá manželka Agáta Hanychová vyplatit z jejich společného domu, když se rozváděli, její matka Veronika Žilková kvůli tomu musela prodat rodinou chalupu. Navíc se nedávno Jakub nechal slyšet, že vyhrál v loterii několik milionů. 

Saru Sandevu tak zřejmě čeká pohádkový život plná lásky, cestování a luxusních dovolených. Navíc je jisté, že s Prachařem se rozhodně nudit nebude. Ten má už z předchozího vztahu s modelkou Agátou dceru Miu. V nedávném rozhovoru se Hanychová rozpovídala o vztazích, které u nich v rodině panují, přičemž přiznala, že Mia má ráda nejen rodinu Prachařových, ale také Saru, která k tatínkovi bezesporu patří.

Zdroj: Instagram, extra.cz, sedmicka.cz

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů