8.8 C
Prague
Pátek, 19 dubna 2024, 4:04
- Reklama -
DomůOsobnostiPepa Kůrka ze Survivoru na letišti Angie neměl. Nevychytala čas a šily...

Pepa Kůrka ze Survivoru na letišti Angie neměl. Nevychytala čas a šily s ní hormony

O tom, že mají doma asi pořádnou Itálii, se diváci mohli přesvědčit ve Výměně manželek, kam si Pepa Kůrka se snoubenkou Angie Mangombe odskočil ještě před odletem na Survivor. Během natáčení zjistila půvabná influencerka, že je těhotná. Většinu těhotenství však musela prožít v Čechách sama, protože její milý si odletěl splnil sen. A návrat nebyl tak zamilovaný, jak zřejmě předpokládal. Angie se na něj zkrátka vybodla!

Když byl Pepa v Survivoru, Angie se do něj občas pustila na sociálních sítích, kde kritikou nešetřila. A to buď s ohledem na jeho účast v Survivoru i Výměně manželek. Tam Pepovi vmetla, že není chlap a měl by se víc snažit. Vypadá to, že se pro ni chlapem ale nestal ani po drsném boji. Na letišti totiž nebyla. 

Pepa není chlap, říkala Angie

Když se vysílala Výměna manželek, Pepa byl v Dominikáně. Angie se u epizody velmi rozčílila, Pepa si podle ní hraje na chudinku. Ona prý řekla, že není chlap, protože ji ponížil. Nebude však zacházet do detailů, protože tu svého snoubence nemá – ten se navíc nemůže bránit, protože je odstřižený od běžného světa. Uvědomovala si, že je možná někdy až příliš dominantní a šlape po něm. Jenže pokoru a sebeuvědomění vzal nejspíš čas…

Odloučení, hlad, drsné podmínky – to vše má za sebou Pepa Kůrka, který navíc během účasti v Survivoru zjistil, že mu zemřel dědeček, který ho vychovával. O to více se těšil na svou milou Angie, která mu do Dominikány dopisem prozradila, že budou mít chlapečka. Je totiž těhotná, což zjistila během účasti ve Výměně manželek, kde se dostala – překvapivě – na statek, kde se žilo, jak se na vesnici sluší a patří. Nechyběly ani zoufalé slzy. Vše zvládla ale na jedničku. Jenže s Pepou to tak růžové nebylo.

Angie tvrdí, že nevychytala čas. Pepa se alespoň vyspal

Dvojice se do Výměny přihlásila, protože se už několikrát rozešli. A měli krizi po půl roce vztahu. Zda ji překonali, to už se nedozvěděli ani oni sami. Záhy na to odletěl Pepa v lednu soutěžit do Dominikány o titul druhého Survivora. Možná ho to tam také změnilo a marnivý svět influencerů už mu nic říkat nebude. Předtím utráceli jen 30 tisíc za taxi a objednávky jídla. Tam zjistil, že to jde i bez toho. Možná bude překvapený, jak se změnila jeho partnerka. Z dospívající ženy je najednou budoucí matka, které jde o blaho syna. 

Ustojí to vztah Pepy a Angie? Nebo se snad znovu rozejdou? Už jen fakt, že ho nechala stát samotného na letišti a nepřijela pro něj… Dokonce se viděli až druhý den, což je na pár, který spolu čeká potomka, zkrátka šokující! 

„Upřímně? Se mnou šily trošku hormony, takže jsem Pepu nebyla vyzvednout na letišti. Zrovna jsem ještě přijížděla z Německa od kamarádky a nevychytala jsem čas,“ řekla Angie, ačkoliv Pepa tvrdí, že se viděli až druhý den. Podle jeho slov byl rád, že si šel lehnout a měl čas se vyspat. Co taky může jiného říct, chudák… Skromně tipujeme, že se stihli pohádat ještě před přistáním letadla v Praze. Ale jen spekulujeme, samozřejmě!

Zdroj: Instagram, extra.cz, TV Nova

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů