DomůOsobnostiZrzka Pavelková vypadá před čtyřicítkou skvěle. Vystavila tělo v plavkách

Zrzka Pavelková vypadá před čtyřicítkou skvěle. Vystavila tělo v plavkách

Modelka a podnikatelka Romana Pavelková si toto léto užívá opravdu plnými doušky. Se synem Maxíkem a partnerem Milanem Štědrou mají prý plán téměř na každý den prázdnin. A nutno říct, že zrzka vypadá fakt dobře.

Dovolenkový maraton zahájila trojice v Turecku: „Byli jsme v krásném resortu v Side, kde jsme se ani chvíli nenudili. Vyzkoušeli jsme si parasailing, jet ski a snad všechny skluzavky, které u bazénu byly,“ říká se Pavelková. 

Po tom, co ji v na jaře v Itálii okradli, se ani tato dovolená ale neobešla bez komplikací. „Při balení jsem si doma nechala taštičku s make-upem, což jsem samozřejmě zjistila až v momentě, kdy jsem ji potřebovala. Vystačit jsem si tak musela se svou přírodní krásou,“ směje se.

S partou na hory

Stydět se ale určitě nemusela, při pohledu na fotky by ji na blížící se čtyřicáté narozeniny jistě nikdo netipoval. V plánu má modelka i další návštěva Itálie, na kterou prý nezanevřela: „Maxíka bereme s Milanem do zábavního parku Gardaland, a pak pojedeme ještě jednou ve dvou na Gardu se zastávkou v Rakousku.“

Na hory se pak chystá ještě s partou kamarádek a s dětmi, kam jezdí každý rok. „Letos naše partička jede do Pece pod Sněžkou, takže už se těšíme na procházky po horách a určitě nevynecháme bobovou dráhu,“ dodává.

Zdroje: redakce, Romana Pavelková

Stále vypadá výborně (foto: se souhlasem Romany Pavelkové)
Nezbedný jazýček (foto: se souhlasem Romany Pavelkové)
Co na ni říkáte? (foto: se souhlasem Romany Pavelkové)
Romana se stále zamilovaná (foto: se souhlasem Romany Pavelkové)

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů