6.3 C
Prague
Pátek, 19 dubna 2024, 6:04
- Reklama -
DomůLifestyleV ZOO to momentálně vypadá, že nikdo nemá všech pět pohromadě

V ZOO to momentálně vypadá, že nikdo nemá všech pět pohromadě

Minulý díl seriálu ZOO zase ukázal, jak se dá příběh zamotat. Vztah Haďáka a Sid už je vlastně na pokraji krachu, Viky kouká po Filipovi jako po flákotě masa a Mařenka nemiluje Tes. Myslí si, že ano, ale spíš ne. Může tohle ještě skončit dobře?

Plánovaná letní pauza, která je už klasikou horkých měsíců, zřejmě přinese mnoho otázek. V seriálu ZOO to totiž pořádně vře!

Nezvěstný Petr a smolař Haďák

Viky už neví, do koho by se zamilovala. S Petrem to nevyšlo, jeho představitel Robert Urban totiž míří do jiného projektu. Ale je tu Tomáš Klus! Ten hraje Filipa Jandu, který se s ní v příštích dílech zase o trochu víc sblíží. Sid se to ale nelíbí. Možná právě teď zjišťuje, že jí Filip není tak docela lhostejný. Haďák je poslední dobou trochu za hlupáka, navíc to mezi nimi před kamerou vůbec nejiskří. Zřejmě je zkrátka znát, že Michaela Pecháčková se Šimonem Bilinou jen kamarádi. Ono zahrát lásku, to není přeci vůbec jednoduché!

Zda tvůrci ještě před letní pauzou dají někoho dohromady? Spíš asi ne… Korunu by tomu nasadil už jen Petr, který by se mohl vrátit ze zahraničí, říct, že to na něj jeho asistentka ušila a není těhotná… Ale toho se nedočkáme. Nebo ano?

Marika zjistí, že je s Kamilem těhotná (foto: se souhlasem FTV Prima)

Jisté je, že se nejspíš rozsekne dějová linka Alberta Poláka. Jeho představitel David Gránský totiž ohlásil pauzu. Chce se teď věnovat rodině, se kterou si momentálně užívá v Turecku na dovolené. Albertovi ale vztah s Judith nevyšel, ani pozice v drážďanské ZOO nevypadá nadějně. Pokud ho opravdu sbalí Kristýna, byl by to milý bonus po seriálového záletníka. 

Trochu navíc v seriálu působí Sabina Laurinová, která se jako Alice Novotná rozhodla vydat knihu. Člověk marně tápe, k čemu je tam taková dějová linka dobrá. A kde je vůbec Marek Taclík, proč už nenatáčí? 

Odejde také Denisa Pfauserová, představitelka Mariky. Ta v seriálu zjistí, že je těhotná s Kamilem Ovčíkem. I ve skutečnosti se Denisa těší na své první miminko. Pochopitelně tak půjdou herecké povinnosti stranou.

Tohle bude ještě zajímavé…

Zdroj: seriál ZOO, Instagram

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů