11.6 C
Prague
Čtvrtek, 25 dubna 2024, 4:04
- Reklama -
DomůOsobnostiVilma Cibulková oslaví šedesátku: Alkohol, Bohnice i nevěra slavného manžela

Vilma Cibulková oslaví šedesátku: Alkohol, Bohnice i nevěra slavného manžela

Když se Vilma Cibulková ohlédne za svým životem, určitě neuvidí procházku růžovým sadem. 26. března slaví herečka s charakteristickým hlasem šedesáté narozeniny. Kvůli své neústupné povaze v životě spolkla nejednu hořkou pilulku.

Vilma Cibulková často přitahovala komplikované vztahy. Zapletla se do románků se ženatými muži či žila s o 41 let starším hercem a režisérem Miroslavem Macháčkem. S posledním jmenovaným to rozhodně nedopadlo dobře. 

Alkohol a Bohnice

Právě jedna z největších kapacit herectví ji stáhla s sebou do nelehkého vztahu s alkoholem. Sám totiž před smrtí holdoval ve velkém a Vilma se k němu připojila natolik, že své problémy musela řešit i hospitalizací v Bohnicích, i protože se pokusila o sebevraždu podřezáním žil. K nelehkému osudu přispíval i nejeden potrat, který musela absolvovat. 

„Nad chlastem se nedá vyhrát, ale dá se s ním bojovat. Je to podle mě v první řadě otázka inteligence. Člověk si musí uvědomit, že mu s touhle diagnózou nikdo nepomůže, že se neléčí pro nikoho, ani pro rodiče nebo dítě, ale pro sebe,“  uvedla před několika lety pro časopis Téma.

Vztah s Etzlerem

Asi nejznámějším vztahem, který má Vilma Cibulková za sebou, trval deset let. Společně s hercem Miroslavem Etzlerem plánovali společnou budoucnost do konce života. Nevěra, která se stala tématem bulvárních médií, však vše zcela rozmetala na cucky a „ideální“ pár musel jít od sebe. 

Herečka, která zahrála výraznou roli také ve filmu Pupendo, kde se pochlubila svými silikony, však zažívala i velké problémy s dcerou Šimonou, která propadla závislosti na drogách. 

Naštěstí však vše dopadlo dobře a dnes je podle jejích slov čistá. Vilma Cibulková si jako koníček oblíbila lezení po skalách, a proto si nechala plastikové implantáty z prsou zase vyndat. Ve svých téměř šedesáti letech je i po dlouhodobých problémech s alkoholem ve formě a vypadá mnohem lépe, než naznačuje datum v občanském průkazu. 

Zdroje: csfd.cz, fbd.cz, blesk.cz

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů