6.8 C
Prague
Čtvrtek, 25 dubna 2024, 1:04
- Reklama -
DomůOsobnostiVelké vyjádření se nekoná. Vztah Gábi a Pítra ze Survivoru Bezděková nerozbila

Velké vyjádření se nekoná. Vztah Gábi a Pítra ze Survivoru Bezděková nerozbila

Během Survivoru vzniklo mnoho spekulací, že se Petr Havránek dal dohromady s modelkou Andreou Bezděkovou, se kterou ho pojila vášnivá minulost. Jak to ale vypadá, vše byla pečlivě připravená prezentace produkce. Podle Novotného a Havránka se tam žádná romantika nekonala. A po příletu utnuli řeči i sám Petr s Gábinou. 

„Se nám tu rozmohl takový nešvar. Jelikož se začínají šířit konspirační teorie a další spekulace o našem rozchodu, je třeba zasáhnout a říct, že nic takového jsme neměli ani nemáme v plánu. Důvod, proč nejsem aktuálně tolik aktivní je jediný – měsíc a půl jsem byl v džungli. Takže po návratu jsem chtěl veškerý čas trávit jen s Gábi bez sociálních sítí a užívat si to, že jsme zase spolu. To, co se dělo nebylo ani pro jednoho z nás jednoduchý, ale na našem vztahu to nic nemění. Děkuju všem z vás, kdo jste Gábi podrželi a každý den ji zlepšovali náladu nespočtem zpráv a úžasných komentářů,“ napsal na sociální sítě Petr.

A poprvé se ozvala i Gábina. „Velké vyjádření je tady! JSME SPOLU. Máme za sebou asi jednu z největších zkoušek. Nebylo to lehké, ale o to víc si teď jeden druhého užíváme. A i proto se vám ozýváme až nyní. DĚKUJU VŠEM za neuvěřitelnou podporu! Poslední měsíc jste mi každý den posílali krásné zprávy a já si toho moc vážím,“ doplnila Gábina na svém Instagramu. 

Marný boj Novotného

Moderátor Ondřej Novotný se ve svém pravidelném streamu rozčílil, že přesvědčoval produkci, aby vztah Petra a Andrey uměle nevytvářeli. Nikdo na něj ale nedal. Diváci tak byli svědky mnoha romantických záběrů, ve kterých to vypadalo, že stará láska nerezaví. Není tajemstvím, že Petr s Bezděkovou dříve tvořili pár. Někteří modelce dávali za vinu, že to ona nahání v džungli jeho. Jak se zdá, nebyla to pravda.

Petr Havránek byl u diváků v soutěži Survivor populární, nadále však bude držet jedno prvenství. Podařilo se mu vypadnout se skrytou imunitou v kapse, kterou nezahrál. Teď už si ale užívá nejen své přítelkyně, ale také měkké postele a skvělého jídla. Tak teď už snad jen ta žádost o ruku – za ty nervy!

Zdroj: TV Nova, Instagram

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů