DomůLifestyleZlatá labuť: Irena si myslela, že se bude hrát podle jejích pravidel,...

Zlatá labuť: Irena si myslela, že se bude hrát podle jejích pravidel, říká Ryška

Herečka Kristýna Ryška je jednou z nejvýraznějších postav seriálu Zlatá labuť. Bezesporu jde o její životní roli. Co ale čeká postavu Ireny Maškové v době, kdy je možné zmýlit se takřka v každém? Zachrání rodinu? A dělá to ještě vůbec pro ni?

„První sezona končí docela dramaticky a druhá dramaticky začne. Myslím, že je to opět nádherně nastartované. Zase nás čeká hned několik tajemství, která bude nutné vyřešit. Ani pro herce není občas zcela jasné, co všechno za tím je. Je to trochu motanec a o to zábavnější to bude pro diváky,“ říká Kristýna Ryška, představitelka Ireny Maškové. Ta má ostré lokty – a každému divákovi rozhodně není po chuti!

Marta Dancingerová a Kristýna Ryška ve Zlaté labuti (foto: se souhlasem TV Nova)

Bude to ještě ostřejší!

Důležitým momentem první série bylo, když se do Zlaté labutě vrátil ředitel Bouchner. Takovou studenou sprchu Irena rozhodně nečekala.

„Byl to překvapivý moment, protože si Irena myslela, že už má vyhráno, že se konečně začne hrát podle jejích pravidel, ale všechno je úplně jinak. Ve druhé řadě tak Irena bude muset využívat těžší zbraně, aby se vyrovnala s tím vším příkořím, které jí teď vstupuje do života. Takže můžu prozradit, že bude ještě ostřejší,“ slibuje herečka.

Gruber je jedním z těch silných hráčů. Možná spíš opravdu nejsilnější, protože všichni nakonec musí skákat tak, jak on píská. Irena si to moc dobře uvědomuje a potřebuje ho. Takže ho někdy využívá, možná trochu zneužívá, ale je to velmi tenký led,“ hodnotí kroky své postavy. Lásce s Alenou ale nebude přáno. Intrikařit bude ale Irena stále. Dokážete si ji představit vůbec bez intrik?

Zdroj: redakce, TV Nova

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů