9.1 C
Prague
Sobota, 27 dubna 2024, 9:04
- Reklama -
DomůLifestyleFanoušci spekulují, že Kazma s Kalousovou měli tuhle lovestory připravenou

Fanoušci spekulují, že Kazma s Kalousovou měli tuhle lovestory připravenou

Možná tady nejde o miliony! Fanoušci už vymysleli nespočet konspiračních teorií včetně té, že žádné peníze vlastně neexistují. Mnohem větší část pozornosti se ale ubírá na modelku Andreu Kalousovou, které Kazma vyznal filmem lásku. Omluvil se za některé věci, jeho bývalá partnerka mu teď nazpívala píseň. A ta přinesla mnoho otázek.

Těžko se mi teď na zemi nohama stojí, ale asi mi nezbývá než si tím zas projít. Zrychlenej tep srdce mám už několik dní, přemýšlím jestli tenhle odchod je poslední. Chci mít ten pocit, že vedle sebe můžem spát, víš, jak se umím o svý místo rvát,“ zpívá Kalousová. A fanoušci se ptají – jak stihla tak rychle napsat píseň, která je adresovaná Kazmovi?

Něco tu nesedí…

Pravdou je, že Andrea nikde neřekla, že je to určené právě pro Kamila. Mohl by však někdo pochybovat? Den předtím říkala, že půjde na film do kina. Vážně Kazma natáčí tři roky film, kterým se jí snaží vyznat lásku a nepozve ji na premiéru? Nechá ji jít do kina, kde bude pravděpodobně středem pozornosti, protože všichni už dávno vědí, že se tam vyznává ze svých citů?

To a mnoho dalšího vede fanoušky k myšlence, jestli to nemá Kazma s Andreou celou dobu připravené. Ta se totiž nechala slyšet, že už jí nebaví kariéra modelky a chce zpívat.

Co Kazma na fanoušky ještě chystá? (foto: se souhlasem Bontonfilm)

Bude z Kalousové zpěvačka?

Už dříve se představila v show Tvoje tvář má známý hlas. Tam sice neměla velký úspěch a bylo evidentní, že si ještě není ve zpěvu tolik jistá, jako správná lvice to ale nevzdala a vydala vlastní píseň. Teď to potřebuje dostat k posluchačům. Je tohle způsob?

Na rozuzlení celé zápletky si budou muset fanoušci zřejmě ještě chvíli počkat… Už teď se ale objevují názory, že na penězích nezáleží, hlavně, aby se Andrea ke Kamilovi vrátila. Tak romantické gesto, rozplývají se fanoušci na TikToku, kde na Kazmu vznikají romantická videa. A nebude právě tohle to hlavní poselství?

Zdroj: redakce, Instagram, TikTok

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů