11.6 C
Prague
Čtvrtek, 25 dubna 2024, 5:04
- Reklama -
DomůLifestyleVodochodský zvažuje testy DNA. Svému tátovi není vůbec podobný

Vodochodský zvažuje testy DNA. Svému tátovi není vůbec podobný

Nadaný herec Vojtěch Vodochodský ztvárnil Petra Sepéšiho v minisérii Iveta, momentálně září také ve Zlaté labuti. V soukromí však řeší problém, na který je sebelepší scénář krátký. Marně přemýšlí, proč se vůbec nepodobá svému tátovi. 

Tátou Vojtěcha Vodochodského je Ivan Vodochodský, představitel proradného starosty v seriálu ZOO. „Táta má hnědé oči a hnědé vlasy, je o půl hlavy menší a je trošku při těle, takže moc nedává smysl, že já jsem blonďák a mám modré oči,“ řekl herec.

„Ale mám prej po tátovi tvar očí. A taky mám vkus na jídlo. Vařit mě baví, to se určitě od taťky rád něco naučím,“ hledá pozitiva. „Testy DNA jsme zatím nedělali. Ale táta mi každé Vánoce vyhrožuje, že mi je dá pod stromeček a poletím z baráku,“ vypráví Vodochodský.

Zda se k tomu dvojice nakonec rozhodne a co by vlastně zjistila, to už si můžeme jen domýšlet. Jisté je, že tady příroda zkrátka na podobnost zapomněla! Vojty sestra Tereza hraje v ZOO také, můžete ji znát jako Moniku, současnou přítelkyni Lubora Brázdy.

Zdroj: ahaonline.cz, Instagram

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů