DomůZajímavostiVdaná učitelka sváděla žáka. Nakonec se jí to povedlo

Vdaná učitelka sváděla žáka. Nakonec se jí to povedlo

Soud v anglickém městě Amersham před časem řešil případ pětatřicetileté učitelky Kandice Barber a jejího o dvacet let mladšího žáka. Kantorka mu měla v roce 2018 zhruba měsíc posílat fotky a zprávy, vše nakonec skončilo setkáním na poli. Hocha poté zastrašovala a vyhrožovala mu.

Soudní líčení prokázalo, že učitelka žáka zhruba měsíc „balila“. Richard Milne, který vedl obžalobu, vysvětlil, že existují erotické fotky i video, které Barberová mladíkovi posílala. Učitelka byla obviněna ze tří trestných činů a nakonec odsouzena, jak před pár dny napsal The Sun.

Mělo to trvat pět minut

Vše mělo probíhat v období mezi 27. září 2018 do 20. října stejného roku. „Někdy mezi pátou a šestou hodinou mu navrhla, aby se s ní sešel venku. Myslel si, že chce do soukromí, aby je spolu nikdo neviděl. Ona však řekla, že chce jít na pole,“ popisoval událost Milne. 

Podle něj oba odešli na nedaleké pole, kde se učitelka chlapce zeptala, zda „to s ní chce dělat“. On odpověděl, že ano. „Stoupla si k němu zády a předklonila se. On jí stáhl legíny a zvedl červený kabát. Trvalo to asi pět minut,“ doplnil Milne.

Manželství prý bylo šťastné

Když skončili, Barberová měla žákovi vyhrožovat, že jestli někomu něco řekne, tak ho „sejme“. Co tím přesně myslela, není zcela jasné. Podle obžaloby mohlo jít jak o fyzické napadení, tak se mohla učitelka postarat o to, aby žáka ze školy vyhodili. V každém případě žena „hrála“ docela vysokou hru, protože byla vdaná a podle jejích známých nic nenasvědčovalo tomu, že by manželství bylo nešťastné.

Škola s učitelkou prakticky okamžitě rozvázala pracovní poměr, následoval doživotní zákaz vyučovat. Kromě několikaletého vězení dostala i tučnou finanční pokutu. Samozřejmostí byla i obrovská ostuda.

Zdroj: redakce, Daily Star, The Sun

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů