11.8 C
Prague
Pátek, 3 května 2024, 6:05
- Reklama -
DomůLifestyleVrátí se do ZOO Taclík, až natočí Kriminálku Anděl? V Thajsku nenašli tělo

Vrátí se do ZOO Taclík, až natočí Kriminálku Anděl? V Thajsku nenašli tělo

Velká záhada teď trápí fanoušky seriálu ZOO. Možná, že už jsou ponaučeni z Čestmíra a Ordinace v růžové zahradě, který se vesele vrátil poté, co v Mexiku zemřel. Bude to s Eduardem ze ZOO stejné? Možnost by tu byla! Podívali jsme se celé situaci na zoubek.

Z každého romantického seriálu se po několika dílech stává pomalu kriminálka, stěžují si diváci. Například seriál z lékařského prostředí se dočkal kriminálních zápletek hned několik – řeč je samozřejmě o Ordinaci v růžové zahradě.

Byla to pohádka! A pak už nebyla

Ale ani v ZOO, který se vysílá na konkurenční stanici, to není jiné. Začínalo to jako příběh bohaté holky, která nechce následovat osud své rodiny. A tak se vydá pracovat do ZOO, kde se skrývá s černou parukou na hlavě. Babička ji zanedlouho odhalí, pochopí její sny a dá jí pokoj. Odvážná slečna se zamiluje, nejdřív do Alberta, pak do Haďáka a prožívá s ním všední starosti.

Jenže pak si diváci všimnou, že už se tam dlouho neobjevil Eda Novotný. Ten je podle hlavních postav neustále na rybách nebo nějaké výpravě – a těm pozornějším už dojde, že to nebude jen tak. Jeho představitel Marek Taclík totiž začal natáčet další řadu Kriminálky Anděl, ve které nechyběl od roku 2005. A tak je jasné, že je to pro něj o něco nostalgičtější než nějaká ZOO…

Dokonce už čeká na poslední odklepnutí soudem a bude mít splněnou insolvenci, která ho trápila několik let. Řádně platil a zbytek dluhů mu bude odpuštěno. Možná, že právě teď si může zkrátka vybírat role podle svého srdce – a ne kvůli penězům.

Martin Preiss a Šimon Bilina (foto: se souhlasem FTV Prima)

Krutá smrt jako pomsta?

Šušká se (ale kdo ví…), že Prima nebyla nadšená, když se Taclík, zvaný Tácek, rozhodl ze ZOO odejít. A tak se mu prý pomstili a zabili ho v Thajsku. Smetlo ho tsunami. Ale! Tady se dostáváme k hlavní pointě příběhu. Protože se to stalo až v Asii, nenašlo se tělo. Je to podobně absurdní situace jako u Čestmíra, který zase zemřel v Mexiku. A pak se vrátil psychicky labilní, ale o tom až příště.

Do seriálu ZOO by se teď navíc měl přidat Martin Preiss, do kterého se prý zamiluje vdova Alice. To by bylo, aby Tácek nenaklusal zpátky! Ale opravdu k tomu dojde?

Zdroj: redakce, Instagram, seriál ZOO

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů